Contact opnemen Klantenservice
Contact opnemen Klantenservice
DFM Meubelen Bij TMC Wonen
Oog Voor Detail

Oog voor detail

DFM

DFM, gevestigd in Dobre Miasto, produceert sinds 2001 kwaliteitsmeubels voor markten in de Benelux, Scandinavië, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en de VS. Met drie productielocaties en moderne technologieën biedt DFM een breed assortiment, van stijlvolle woonkamermeubels tot comfortabele zitbanken. Hun vakmanschap en oog voor detail zijn bekroond met meerdere prijzen, waaronder de Forbes Diamond. DFM staat voor duurzame, comfortabele meubels van hoogwaardige materialen.

Ondek DFM

Ontdek de collecties van DFM bij TMC Wonen in Goes. Onze adviseurs staan klaar om jou persoonlijk en deskundig te adviseren en te inspireren.

Bank Van DFM
DFM Bank Blauw
DFM Bank
Groene Bank DFM
DFM Fauteuil
Fauteuil Van DFM

Kom langs bij onze woonwinkel in Goes en ontdek meer over DFM

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 7199 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Goed
Toppie Bezorgers helemaal top !!!
snelle service goed geholpen in de winkel snel en goed opgemeten direct prijsopgave levering was ook heel snel en vakkundig monteur was ervaren en snel in ophangen van gordijnen
Hulp gevraagd in de winkel mbt afscherming privacy. Mijn gewezen op mogelijkheden op prijs/kwaliteit verschillen. Netjes ingemeten en vervolgens geplaatst. Afspraak maken ging soepel en de levering duurde minder lang dan verwacht!