Ontdek de collecties
Ontdek de collecties
Arte Interieur

Wij maken van jouw huis jouw thuis

In onze woonwinkels vind je de nieuwste trends en het mooiste assortiment. Dit combineren wij met het beste advies én montage door onze eigen vakmensen. Dit doen we al meer dan 45 jaar! Wij streven ernaar om de beste wooninrichter te zijn. Onze woonwinkels vind je in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom.

PodKAST

PodKAST TMC Wonen

In onze PodKAST van TMC Wonen vertellen we je alles over weetjes rondom het interieur, de laatste woontrends en nog veel meer wooninspiratie. We nemen je mee in onze werkwijze, ons familiebedrijf en de mooiste interieur realisaties.

Luister nu onze leuke, inspirerende PodKAST!

De woonwinkels van TMC

Laat je adviseren én inspireren in één van onze winkels

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6880 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Zowel bij de aankoop als bij de aflevering een dikke tien voor de service. Ouderwetse kwaliteit. Zeeuwse degelijkheid: doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen.
Contact met verkoop team zeer prettig. Planning maakt er een potje van. Mail gekregen met bevestiging plaatsen rolhor en shutters. Bij aankomst blijkt alleen de rolhor geplaatst te worden. Bij contact met de planning wordt mij verteld dat we geen uitnodiging hebben ontvangen voor het plaatsen van de shutters. Mijn man had hier vrij voor genomen dus dit betekent dat dit nog een keer een vrije dag kosts.
Rolgordijnen elektrisch voor schuifpuien zijn perfect geadviseerd, ingemeten en geïnstalleerd
Alleen duurde het erg lang voor het geleverd werd. Waarschijnlijk kan TMC wonen hier niets aan doen, omdat de bank die we besteld hadden in het buitenland gemaakt wordt met stof uit een ander land. Ook de oorlog in Oekraïne speelde een rol bij de lange leveringstermijn.