Ontdek de collecties
Ontdek de collecties
De Basso meer dan alleen een meubelstuk

Basso bank

De Basso bank is als een kunstwerk op maat, gemaakt om perfect te passen in jouw ruimte en smaak. Met zijn aanpasbare elementen en compromisloos comfort is de Basso meer dan alleen een meubelstuk. Het is een statement van jouw unieke stijl en comforteisen.

Arte Interieur

Wij maken van jouw huis jouw thuis

In onze woonwinkels vind je de nieuwste trends en het mooiste assortiment. Dit combineren wij met het beste advies én montage door onze eigen vakmensen. Dit doen we al meer dan 45 jaar! Wij streven ernaar om de beste wooninrichter te zijn. Onze woonwinkels vind je in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom.

PodKAST

PodKAST TMC Wonen

In onze PodKAST van TMC Wonen vertellen we je alles over weetjes rondom het interieur, de laatste woontrends en nog veel meer wooninspiratie. We nemen je mee in onze werkwijze, ons familiebedrijf en de mooiste interieur realisaties.

Luister nu onze leuke, inspirerende PodKAST!

De woonwinkels van TMC

Laat je adviseren én inspireren in één van onze winkels

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6682 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Onze ervaring met TMC is fantastisch ze geven goed advies en inzicht in wat de wensen zijn denken erg met je mee !
Marieke heeft mij geholpen bij het uitkiezen van de bank, ze was geduldig en kon goeie tips geven. Telefonisch ook altijd behulpzaam. Alles was goed geregeld, van bestellen tot aan levering van de bank en uitlenen van een leenbank.
Ik ben heel tevreden over TMC wonen.
Men wachtte rustig om mij rond te laten kijken en toen ik hulp vroeg werd ik vriendelijk te woord gestaan. Ook de betaling etc. verliep vlot en vriendelijk.