Contact opnemen Klantenservice
Contact opnemen Klantenservice
Jess Cick & Earl

Jess Design

Upgrade jouw woonkamer met de Earl en Cick! Je shopt deze exclusieve Jess Design producten in de maanden april en mei met een tijdelijke korting van 15%.

De Earl fauteuil met een Old Glory frame, zonder armleuningen, in Bonanza leer en Trier stof. Uiteraard verkrijgbaar in verschillende kleuren. Naast de Earl krijg je ook op de Cick bijzettafel met een Old Glory frame en hout korting! De fauteuils zijn te bekijken en uit te proberen bij TMC Kruiningen.

Bekijk de actievoorwaarden.

 

Luxaflex Outdoor

Buitenzonwering

Bij besteding van minimaal 1.000,- euro op buitenzonwering ontvang je een tegoedbon ter waarde van 250,- euro! Deze actie geldt zowel voor Luxaflex® als voor Weinor en Sunmaster. De tegoedbon ter waarde van 250,- euro is te besteden op gehele collectie buitenmeubels bij TMC Goes.

Bekijk de actievoorwaarden.

Duette Shades

Luxaflex® Plissé en Duette shades

Bij een aankoop van een Luxaflex® Plissé of Duette shades ontvang je gratis de Top-Down/Bottom-Up functie ter waarde van 45,- euro. Deze actie is verkrijgbaar bij TMC Goes, TMC Kruiningen en TMC Bergen op Zoom tot en met 31 mei.

Bekijk de actievoorwaarden.

Twist Rolgordijnen

Luxaflex® Silhouette shades of Twist Rolgordijnen

Bij aankoop van Luxaflex® Silhouette shades of van Twist Rolgordijnen ontvang je het vierde product cadeau. Deze actie is verkrijgbaar bij TMC Goes, TMC Kruiningen en TMC Bergen op Zoom tot en met 31 mei.

Bekijk de actievoorwaarden.

Kom langs in één van onze woonwinkels