Interieuradvies aanvragen
Interieuradvies aanvragen

TMC Wonen is dé totaalinrichter voor de regio West-Brabant. Als gepassioneerd familiebedrijf delen wij graag onze passie voor wonen met jou. Met onze woonwinkel in Bergen op Zoom kunnen wij jou inspireren en adviseren bij alle elementen van woningstoffering en inrichting. Ontdek onze uitgebreide collecties op het gebied van vloer-, wand- raambekleding.

Interieuradvies Zeeland
Interieuradvies Zeeland Plan

Persoonlijk advies

Laat je adviseren en inspireren

Wij helpen je graag met het inrichten van jouw woning. Of het nu gaat om een enkele ruimte of een gehele nieuwbouw woning. Door onze diverse keuze aan advies pakketten is er altijd een vorm die het beste bij jouw wensen past. Uiteraard is er naast de pakketten altijd maatwerk mogelijk, bespreek vooral met ons wat je van ons verwacht en waarbij wij jou mogen helpen. Ons advies gaat verder dan enkel in de winkel, wij komen ook altijd op verzoek gratis bij jou aan huis.

De mogelijkheden van ons interieuradvies

 • Advies aan huis of in de winkel
 • Productadvies over vloer, wand, raam en meubels
 • Stalenpresentatie
 • Moodboard
 • Kleur- en materialenplan
 • 2D interieurschets / plattegrond
 • 3d interieurontwerp
 • Meubelplan
 • Lichtplan
 • Advies bij nieuwbouwplannen

Interieuradvies in 6 stappen

 1. Jouw woonwensen

  Misschien wel het belangrijkste onderdeel van een interieuradvies zijn jouw woonwensen. Misschien heb je een goed beeld van welke stijl of kleuren je mooi vindt. Alle inspiratie, bijvoorbeeld aan de hand van een moodboard of foto’s, zijn welkom. We stellen je verder allerlei vragen over jouw woonsituatie. Over het huis waarin je woont, maar ook de gezinssamenstelling is belangrijk, de ligging, wat doe je graag in huis en waar liggen praktische behoeften?

 2. Interieuradvies interieurstylist

  Van idee naar schets

  Jouw wensen werken we samen uit in een schets. Dat kan aan de hand van bouwtekeningen als jouw droomhuis nog wordt gebouwd, of aan de hand van foto’s en plattegronden.

 3. 3d-advies interieur

  Van schets tot visualisatie

  Vind je het moeilijk om het interieur te visualiseren? Dan maken we graag een 2D tekening of 3D ontwerp. Hierin zie je bijna levensecht hoe je interieur eruit komt te zien, inclusief de juiste kleuren en gekozen producten. Kiezen we samen nieuwe meubels of behoud je de bestaande, dan plaatsen we vergelijkbare meubels in het ontwerp.

 4. Technische gegevens

  Ons advies moet niet alleen mooi zijn, maar moet ook kloppen. Een binnenhuisadviseur houdt tevens rekening met technische aspecten zoals de afmetingen en mogelijkheden. Heb je bijvoorbeeld een draai-kiepraam dan zorgen wij voor een passende maatwerk optie. Wij ondervangen dit direct zodat jouw interieurplan haalbaar en functioneel wordt.

 5. Inmeten bij jou thuis

  Om een goed beeld te krijgen van de woning komen we graag bij je thuis om de producten in te meten. Zo gaan we na of de meubels passen en welke maat de raamdecoratie moet hebben. We beoordelen de ondergronden van muren en vloeren en kunnen zo onze stoffeerders gericht aan het werk zetten.

 6. Montage Raambekleding

  Montage door eigen vakmensen

  Als de door jou bestelde producten bij ons binnen zijn, zorgen onze eigen vakmensen voor vakkundige montage. Jouw binnenhuisadviseur houdt onderwijl contact en beantwoord al jouw vragen. Een binnenhuisadviseur is er voor het gehele adviestraject, van plan tot realisatie.

 7. Binnenhuisadviseur NL Label interieurstylist

  Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6297 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
In de winkel goed geholpen en er werd de nodige tijd en ruimte genomen om op een rustige manier te kiezen. Vervolgens bij het komen opmeten, gaven ze raad, deze gevolgd en zeer tevreden dat ik geluistert heb. Ze zijn eerlijk en zullen niets aanraden om zomaar te verkopen. De plaatsing verliep ook vlot. Zowel bij het opmeten, als bij plaatsing zeer vriendelijk personeel met kennis van hun vak en hier namen ze eveneens de tijd waardoor je als klant uw geen nummer voelt. Ik heb tmc al aangeraden bij andere.
Netjes op tijd met leveren en meten. Wel was er te weinig vloer, maar dit netjes in orde gebracht. Mooie vloer. We zijn er erf blij mee.
men had alle tijd voor je ,ook had de man die ons hielp veel ervaring. Ook afspraken werden goed na gekomen
Samen met mijn dochter schetste ik wat ik nodig had in mijn nieuwe appartement en de dames speelden daar goed op in.

De woonwinkels van TMC

Laat je adviseren én inspireren in één van onze winkels