Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Shutters Jasno Zeeland Bank
Shutters Jasno Zeeland Rond Eetkamer

Stijlvolle raambekleding

Shutters specialist in Zeeland

Maatwerk shutters koop je bij TMC Wonen, de shutters specialist van Zeeland. Zowel in de woonwinkels in Goes als Kruiningen helpen onze specialisten je graag met jouw aankoop. Ga je voor smalle lamellen passend bij je klassieke inrichting? Of heb je een moderne inrichting en kies je voor brede lamellen? Bij ons vind je wat je zoekt.

Raak geïnspireerd

Onze deskundige adviseurs in Goes en Kruiningen staan voor je klaar om eerlijk en persoonlijk advies te geven. Door te luisteren naar jouw woonwensen stellen we de juiste shutters samen die past bij jouw interieur. Kom langs en laat je inspireren.

Wist je dat shutters ook in de badkamer kunnen?
Shutters Jasno Zeeland Woonkamer
Jasno Shutters ideaal voor in de badkamer
Maatwerk Shutters
Ga je voor shutters, dan ga je voor op en top maatwerk!

Voor- en nadelen shutters

  • Gemakkelijk regelen van lichtinval
  • Door maatwerk vrijwel altijd toepasbaar
  • Keuze uit diverse kleuren en maten
  • Tijdloos en sfeervol design
  • Niet gemakkelijk zelf te plaatsen
  • Shutter neemt relatief veel ruimte in
  • Moet regelmatig worden afgestoft
Reguleer lichtinval met shutters van tmc
Jasno Zwarte Shutters Zeeland

Jasno Shutters bij dé Zeeuwse specialist: functioneel, comfortabel en stijlvol

In onze vestigingen in Zeeland en Noord-Brabant, beschikken we over verschillende soorten shutters die allemaal functioneel, comfortabel en stijlvol zijn. Voor zowel raam, terras als venters hebben wij diverse soorten, modellen en opties voor je. De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat je informeren door een van onze specialisten, zodat je vindt wat je zoekt.

Shutters Open Jasno
Shutters in de eetkamer

Maatwerk

Laat je shutters op maat maken

Om ervoor te zorgen dat de shutters precies in je woning passen, hanteren wij maatwerk. Elke situatie is anders en uiteraard heeft iedereen andere voorkeuren als het gaat om functionaliteit, kleuren en materialen. Daarom kies je bij ons uit een uitgebreid aanbod maatwerk shutters. Wij horen graag je wensen en voorkeuren, zodat wij op basis daarvan de juiste shutters voor jou op maat maken.

Adviseur shutters Zeeland

Jolanda

Ga je voor shutters, dan ga je voor op en top maatwerk!

Kom naar TMC Wonen in Goes en Kruiningen voor jouw nieuwe shutters

Klanten beoordelen ons met een 8.5

Op basis van 5188 beoordelingen
Zeer goede begeleiding en vakkundig advies
Op zich goed bereikbaar via mail en telefoon. Kundig en goed advies gekregen bij de keuze van gordijnen kleed en behang. De afhandeling van gemaakte fouten door personeel van tmc laat te wensen over. In eerste instantie welwillend , maar een volgende fout wordt afgedaan als binnen de richtlijnen (?) toelaatbare fouten. Dit blijft wat mij betreft een punt van discussie. Het behangwerk dat is afgeleverd klopt niet. Mijn eerdere commentaar over een haal/vouw in de gordijnen echter neem ik terug. De mannen van tmc die kwamen kijken namen het serieus. Ben benieuwd naar deze afhandeling. Kwaliteit van een zaak is vooral te ondervinden wanneer het niet goed gaat.
Een prima service
We hebben een keukenvloer laten plaatsen. Intake in winkel ging prima. Uitwisseling van offerte kwam op gang, een datum werd genoemd, maar de bevestiging van de klus verliep in eerste instantie niet goed doordat vanuit TMC-zijde niet het goede emailadres was ingetikt (gmai.com ipv gmail.com). Dat bleek toen ikzelf aan de bel trok omdat er op de genoemde dag niemand verscheen om de vloer te egaliseren. Verwarring dus. Alsnog werd een egaliseerder ingeroosterd, maar het leggen werd daardoor weken opgeschoven. Toen die datum in zicht kwam, werd ik opnieuw gebeld door afdeling planning of de vloer al geëgaliseerd was. Op de dag dat de vloer eenmaal gelegd ging worden, waren de leggers door een misverstand de vloer vergeten mee te nemen. Die werd door collega's alsnog gebracht. Eind goed, al goed. Want de vloer is prima gelegd. Mijn conclusie is wel dat het qua planning en zorg wel iets beter kan. Want: als iemand geen reactie geeft op een bevestigingsvraag, zoals in mijn geval gebeurde door jullie de mail niet goed hadden verwerkt, is een telefoontje van jullie zijde wel zo handig. Dan kwamen we er namelijk meteen achter dat er iets was misgegaan. Telefonisch heb ik al aangegeven dat mijn vrouw maanden geleden al via het formulier op jullie site een offerte-aanvraag heeft ingediend voor shutters. Tot op heden heeft ze daar geen antwoord op gekregen. Dat is niet heel sterk.