Bezoek onze winkels
Bezoek onze winkels
TMC Horren
Hor Buiten

Horren kopen bij TMC

Wil je een hor kopen voor je raam op de slaapkamer of badkamer? Wij hebben stijlvolle horren van het merk Luxaflex® beschikbaar. Bij draai- en kiepramen raden wij je aan om inzethorren aan te schaffen. Deze kunnen zowel horizontaal en verticaal als binnen en buiten geplaatst worden. Heb je een ander raamtype? Laat het ons weten en wij adviseren je over welke hor je het best kan kopen.

Raak geïnspireerd

Onze deskundige adviseurs helpen je graag bij het uitzoeken van de hor die past bij jouw woonwensen. Kom langs in één van onze winkels in Bergen op Zoom, Goes of Kruiningen en laat je inspireren.

Witte Hor
Voor elke deur en raam hebben wij een passende hor
Zwarte Hordeur
Hor voor de Slaapkamer

Goed om te weten over maatwerk Luxaflex horren

  • Leverbaar in alle RAL kleuren
  • Bijna voor ieder raam een maatwerk oplossing
  • Vakkundig ingemeten en gemonteerd door opgeleide monteurs
  • Leverbaar met speciaal ontwikkeld pollengaas
  • Te bestellen in clearview gaas (minimale zichtbeperking)
  • Zicht wordt iets beperkt
  • Niet uit voorraad leverbaar
Horren kopen Luxaflex winkel
Hordeur Volare Luxaflex

Kies uit vele maten en kleuren

De horren van Luxaflex® zijn bij ons verkrijgbaar in vele verschillende maten en kleuren. Het gaas wordt standaard in zwart en grijs geleverd maar is verkrijgbaar in diverse dessins en structuren. Bij inzethorren kies je uit zes soorten kleuren voor het profiel. Bij overige horren zijn dit vier kleuren. Wil je meer weten over de mogelijkheden bij het kopen van een hor? Bel ons of maak een afspraak via onze website.

Hordeur
Hor bij de achterdeur

Deurhorren die passen bij jouw woonsituatie

Naast raamhorren hebben we ook diverse deurhorren in ons assortiment. Kies bijvoorbeeld voor de unieke Designa of Allure Plissé hordeur. Hier wordt het gaas gevouwen, waardoor de deur op iedere stand kan blijven staan. Heb je een schuifpui? Dan is een Prestige rolhordeur misschien iets voor je. Ontdek de mogelijkheden en bekijk welke hor bij jouw situatie past.

Adviseur horren
Adviseur Horren Coen

Coen

Een maatwerk hor verhoogt je wooncomfort, het hele jaar door

Laat je adviseren over een maatwerk hor in één van onze woonwinkels

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6794 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Voor ons appartementencomplex hadden we een schoonloopmat nodig. TMC heeft met ons mee gedacht en een prima mat aanbevolen voor een schappelijke prijs.
TMC is duidelijk in de communicatie en heeft een goede service.
Prettige deskundige aandacht bij de koop van gordijnen. Bij het uitrekkingen m.b.t de hoeveelheid stof werd een flinke fout gemaakt, die pas later aan het licht kwam. De wijze van excuus aanbieden was echter prima dus no hard feelings.
Goede service waar snel op geacteerd id