Bezoek onze winkels
Bezoek onze winkels
TMC Horren
Hor Buiten

Horren kopen bij TMC

Wil je een hor kopen voor je raam op de slaapkamer of badkamer? Wij hebben stijlvolle horren van het merk Luxaflex® beschikbaar. Bij draai- en kiepramen raden wij je aan om inzethorren aan te schaffen. Deze kunnen zowel horizontaal en verticaal als binnen en buiten geplaatst worden. Heb je een ander raamtype? Laat het ons weten en wij adviseren je over welke hor je het best kan kopen.

Raak geïnspireerd

Onze deskundige adviseurs helpen je graag bij het uitzoeken van de hor die past bij jouw woonwensen. Kom langs in één van onze winkels in Bergen op Zoom, Goes of Kruiningen en laat je inspireren.

Witte Hor
Voor elke deur en raam hebben wij een passende hor
Zwarte Hordeur
Hor voor de Slaapkamer

Goed om te weten over maatwerk Luxaflex horren

  • Leverbaar in alle RAL kleuren
  • Bijna voor ieder raam een maatwerk oplossing
  • Vakkundig ingemeten en gemonteerd door opgeleide monteurs
  • Leverbaar met speciaal ontwikkeld pollengaas
  • Te bestellen in clearview gaas (minimale zichtbeperking)
  • Zicht wordt iets beperkt
  • Niet uit voorraad leverbaar
Horren kopen Luxaflex winkel
Hordeur Volare Luxaflex

Kies uit vele maten en kleuren

De horren van Luxaflex® zijn bij ons verkrijgbaar in vele verschillende maten en kleuren. Het gaas wordt standaard in zwart en grijs geleverd maar is verkrijgbaar in diverse dessins en structuren. Bij inzethorren kies je uit zes soorten kleuren voor het profiel. Bij overige horren zijn dit vier kleuren. Wil je meer weten over de mogelijkheden bij het kopen van een hor? Bel ons of maak een afspraak via onze website.

Hordeur
Hor bij de achterdeur

Deurhorren die passen bij jouw woonsituatie

Naast raamhorren hebben we ook diverse deurhorren in ons assortiment. Kies bijvoorbeeld voor de unieke Designa of Allure Plissé hordeur. Hier wordt het gaas gevouwen, waardoor de deur op iedere stand kan blijven staan. Heb je een schuifpui? Dan is een Prestige rolhordeur misschien iets voor je. Ontdek de mogelijkheden en bekijk welke hor bij jouw situatie past.

Adviseur horren
Adviseur Horren Coen

Coen

Een maatwerk hor verhoogt je wooncomfort, het hele jaar door

Laat je adviseren over een maatwerk hor in één van onze woonwinkels

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 7014 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Vanaf het begin bij binnenkomst in de winkels, tot aan de levering thuis zijn we erg tevreden over de werknemers van TMC!
Heel goed advies gehad. Zeer tevreden met onze prachtige gordijnen!
voldoende keus en vrij rondkijken. bij vragen is er altijd iemand die je helpt. stel je prijs op advies en begeleiding bij de koop, kan dat ook. heel klantvriendelijk bedrijf
In verband et waterschade hebben wij een nieuwe parket vloer mogen uitzoeken. TMC heeft alles goed geregeld met de verzekering ( Interpolis). Wij werden heel deskundig en vriendelijk geholpen door Niels. Prima!!!