Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Luxaflex raamhor
Openstaand raam Luxaflex Hor

TMC Wonen, de horrenspecialist van Zeeland

Bij de horrenspecialist ben je verzekerd van raam- en deurhorren van hoogwaardige kwaliteit. Wij beschikken over horren van het merk Luxaflex®. Dit merk is al meer dan 60 jaar bepalend binnen de zonwering. Daarnaast bieden we ook horren aan van Interhor. Neem een kijkje in onze showroom of maak een afspraak online.

Raak geïnspireerd

In onze woonwinkels in Bergen op Zoom, Goes en Kruiningen staan deskundige adviseurs voor jou klaar om eerlijk en persoonlijk advies te geven. Door ons ruime aanbod is er voor ieder wat wils.

Luxaflex Horrenspecialist
Voor elke deur en raam hebben wij een hor op maat
Adviseur horrenspecialist
Horren Monteren
Onze eigen vakmensen

Goed om te weten over maatwerk Luxaflex® horren

  • Leverbaar in alle RAL kleuren
  • Bijna voor ieder raam een maatwerk oplossing
  • Vakkundig ingemeten en gemonteerd door opgeleide monteurs
  • Leverbaar met speciaal ontwikkeld pollengaas
  • Te bestellen in clearview gaas (minimale zichtbeperking)
  • Zicht wordt iets beperkt
  • Niet uit voorraad leverbaar
Hor bediening
Donkere raamhor

De horrenspecialist

Bij alle producten van Luxaflex® heb je de mogelijkheid om deze op maat te laten maken. Hierdoor worden jouw raam- of deurhorren perfect afgestemd op jouw wensen. Daarnaast sluit het goed aan op de ramen en deuren van je woning. Is het helemaal duidelijk wat voor hor je wilt aanschaffen? Mooi. Nadat de hor op maat is gemaakt, komen we graag bij je langs om de hor te monteren. Wil je het liever zelf doen? Dit kan ook. Op onze website vind je instructies voor het monteren van horren. Bij vragen of opmerkingen kun je altijd contact met ons opnemen.

TMC is de Horrenspecialist van Zeeland en Bergen op Zoom
Maatwerk raamhor

De functie van een hor

Ben je van plan om een hor te laten zetten door onze horrenspecialist? Goede keuze! Een hor is namelijk een goede manier om op diervriendelijke wijze insecten tegen te houden. Daarnaast is het handig voor mensen met een hooikoortsallergie, omdat een hor de pollen buiten houdt. Vergeet niet, dat deze vorm van raamdecoratie ook nog eens stijlvol is.

Maatwerk deurhor
Adviseur Luxaflex horren

Adrie

Een maatwerk hor verhoogt je wooncomfort, het hele jaar door

Laat je adviseren over een maatwerk hor in onze woonwinkels

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6615 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Shutters prima opgemeten en zeer professioneel geplaatst door ervaren monteurs!
Wat er gedaan is, wordt over het algemeen goed gedaan. Maar de planning is een drama. Je moet zelf steeds erachter aanzitten en zelfs dan duurt het eeuwig. Dingen worden niet of verkeerd ingepland. Het gevolg is dat we nu al 1,5 maand proberen een datum te krijgen voor het afmaken van het behangen, nog steeds zonder succes. Ook het leveren van de eetkamerstoelen en tafel is uitgesteld. En de gordijnen waren verkeerd ingemeten en voor onze slaapkamer niet geleverd. Toen deze wel geleverd werden, waren ze de verkeerde maat, ik had ze er nog voor gewaarschuwd.
Normaal altijd heel tevreden met de service van TMC, maar deze keer een echte tegenvaller. Speciaal iemand geregeld om de installateurs te ontvangen. Maar hét tijdslot van de installateurs klopte voor geen meter. Ze kwamen ongeveer 3 uur later na verloop van het tijdslot. Zonder enige communicatie naar de klant toe. Vertraging kan gebeuren, maar laat dan iets weten naar de klant toe. Installateurs hebben wel goed werk geleverd.
fijn bedrijf