Bezoek onze winkels
Bezoek onze winkels
Laminaat in Bergen Op Zoom van Lieverdink

Laminaat op je vloer

Een laminaatvloer is een krasbestendige vloer met de uitstraling van een houten vloer. Laminaat is uit vier lagen opgebouwd. De toplaag bestaat uit een slijtvaste kunststof laag. Daaronder zit een decorlaag die je jouw gekozen uiterlijk geeft gevolgd door een dikke laag van houtvezels. De onderste laag bestaat uit een laag van kunststof die beschermt tegen vocht wat uit de vloer omhoog komt en zorgt voor stabiliteit.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een laminaatvloer? Bij TMC Wonen hebben we een groot assortiment laminaat. Bezoek onze winkel in Bergen op Zoom voor de mogelijkheden!

Laminaat Bergen Op Zoom
Laminaat in Bergen Op Zoom van Bauwerk
Laminaat is een onderhoudsvriendelijke en sterke vloer met een echt houtlook
Laminaat in Bergen Op Zoom voor Slaapkamer
Laminaat bij TMC Bergen op Zoom

Voor- en nadelen

  • Slijt- en krasvast
  • Goed te reinigen
  • Kleurvast
  • Eenvoudig te leggen
  • Niet comfortabel aan de voeten
  • Bij beschadiging minder goed te herstellen
Laminaat Met Vloerverwarming

Je laminaat onderhouden

Laminaat is een erg onderhoudsvriendelijk product, maar hoe onderhoud je jouw laminaatvloer dan? Dat is niet zo moeilijk. Allereerst is het erg belangrijk dat je je vloer regelmatig schoonmaakt.  Even stofzuigen en een lichtvochtige doek of een dweil eroverheen.  Hierdoor zorg je ervoor dat vuil of zand geen krassen veroorzaken. Pas op dat je de doek of dweil niet te vochtig maakt, want teveel vocht zorgt er voor dat het laminaat opzwelt of krom trekt. Om krassen te voorkomen is het verstandig om viltjes onder zware meubelen te zetten, voetmatten bij deuren te leggen en bij een bureaustoel een mat op de laminaatvloer te leggen wat beschermd. Toch een ongelukje? Neem contact op met ons voor het juiste reparatiesetje.

Laminaat Van Quick Step Bij TMC Wonen
Visgraat Laminaat

Laminaat leggen

Laminaat kan op verschillende manieren gelegd worden. Een efficiënte en economische manier van leggen is om de laminaatdelen in wildverband te leggen. Het deel dat aan het eind van de baan overblijft wordt weer aan het begin van de volgende baan gebruikt mits het 20 cm of langer is.  Dit zorgt voor minimaal verlies.

Naast het verlijmen van de vloer is er een kliksysteem die het laminaat leggen makkelijk maakt. Hierdoor is het eenvoudig om zelf je laminaat vloer te leggen. Let wel op dat je ruimte aan de zijkanten over houd zodat de vloer uit kan zetten. Deze kier zie je later niet meer doordat je dit met een plakplint afwerkt. Zie je het niet zitten om je laminaatvloer zelf te leggen? Wij hebben vakmensen die jouw vloer deskundig kunnen leggen. Kom langs in onze woonwinkel voor advies.

De Showroom voor laminaat in Bergen op Zoom
Laminaat adviseur

Johan

Laminaat is er in veel mogelijkheden, zo zit er altijd wat voor jouw inrichting bij

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6880 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Ruim assortiment vriendelijk personeel
Goed geholpen. Creatief meegedacht en tot een mooi eindresultaat gekomen.
Uitstekend geholpen in de winkel in Bergen op Zoom. De uitvoering van de order is naar behoren uitgevoerd. In één GOED.
Goed en vriendelijk geholpen in de winkel met uitzoeken vloer en gordijnen. Alles is netjes geleverd vriendelijke monteurs. Ook in Goes netjes geholpen met boxspring en de linnenkasten. In een woord super.