Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Laminaat in Bergen Op Zoom van Lieverdink

Laminaat op je vloer

Een laminaatvloer is een krasbestendige vloer met de uitstraling van een houten vloer. Laminaat is uit vier lagen opgebouwd. De toplaag bestaat uit een slijtvaste kunststof laag. Daaronder zit een decorlaag die je jouw gekozen uiterlijk geeft gevolgd door een dikke laag van houtvezels. De onderste laag bestaat uit een laag van kunststof die beschermt tegen vocht wat uit de vloer omhoog komt en zorgt voor stabiliteit.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een laminaatvloer? Bij TMC Wonen hebben we een groot assortiment laminaat. Bezoek onze winkel in Bergen op Zoom voor de mogelijkheden!

Laminaat Bergen Op Zoom
Laminaat in Bergen Op Zoom van Bauwerk
Laminaat is een onderhoudsvriendelijke en sterke vloer met een echt houtlook
Laminaat in Bergen Op Zoom voor Slaapkamer
Laminaat bij TMC Bergen op Zoom

Voor- en nadelen

  • Slijt- en krasvast
  • Goed te reinigen
  • Kleurvast
  • Eenvoudig te leggen
  • Niet comfortabel aan de voeten
  • Bij beschadiging minder goed te herstellen
Laminaat bij TMC Bergen op Zoom voor de Eetkamer

Je laminaat onderhouden

Laminaat is een erg onderhoudsvriendelijk product, maar hoe onderhoud je jouw laminaatvloer dan? Dat is niet zo moeilijk. Allereerst is het erg belangrijk dat je je vloer regelmatig schoonmaakt.  Even stofzuigen en een lichtvochtige doek of een dweil eroverheen.  Hierdoor zorg je ervoor dat vuil of zand geen krassen veroorzaken. Pas op dat je de doek of dweil niet te vochtig maakt, want teveel vocht zorgt er voor dat het laminaat opzwelt of krom trekt. Om krassen te voorkomen is het verstandig om viltjes onder zware meubelen te zetten, voetmatten bij deuren te leggen en bij een bureaustoel een mat op de laminaatvloer te leggen wat beschermd. Toch een ongelukje? Neem contact op met ons voor het juiste reparatiesetje.

Laminaat vloer in de woonkamer
Laminaat vloer bij TMC Bergen op Zoom

Laminaat leggen

Laminaat kan op verschillende manieren gelegd worden. Een efficiënte en economische manier van leggen is om de laminaatdelen in wildverband te leggen. Het deel dat aan het eind van de baan overblijft wordt weer aan het begin van de volgende baan gebruikt mits het 20 cm of langer is.  Dit zorgt voor minimaal verlies.

Naast het verlijmen van de vloer is er een kliksysteem die het laminaat leggen makkelijk maakt. Hierdoor is het eenvoudig om zelf je laminaat vloer te leggen. Let wel op dat je ruimte aan de zijkanten over houd zodat de vloer uit kan zetten. Deze kier zie je later niet meer doordat je dit met een plakplint afwerkt. Zie je het niet zitten om je laminaatvloer zelf te leggen? Wij hebben vakmensen die jouw vloer deskundig kunnen leggen. Kom langs in onze woonwinkel voor advies.

Merken

De Showroom voor laminaat in Bergen op Zoom
Laminaat adviseur

Johan

Laminaat is er in veel mogelijkheden, zo zit er altijd wat voor jouw inrichting bij

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6615 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
In januarie een bijzettafeltje besteld en is pas geleverd in juli doordat men een fout had gemaakt bij TMC. Niet dat het een probleem was maar wel slordig.
Zeer prettige ervaring in de winkel en de vloerbedekking is gelegd door een absolute vakman, die problemen meteen signaleerde en oploste, het was helemaal naar wens!
Zeer klantvriendelijk en duidelijke communicatie vooraf
Ik ben prima geholpen in het filiaal. Na een mogelijke wijziging mijnerzijds is er prettig gereageerd en tot een bevredigende oplossing gekomen. Het bestelde is keurig geleverd en bekwaam geïnstalleerd. Dik tevreden.