Maak afspraak

LATE NIGHT SHOPPING | TMC BERGEN OP ZOOM

Kom dinsdag 20 november gezellig shoppen bij TMC Bergen op Zoom!Dit woonfeest mag je niet missen!

Dames en heren opgelet! Dinsdag 20 november pakt TMC Bergen op Zoom uit! Het belooft een inspirerende, gezellige avond te worden met verrassende elementen in de woonwinkel! Denk aan:

- jezelf na laten tekenen door dé karikatuur tekenaar Eric Elich

- tuinadvies door Faya Jansen

- badkameradvies van Bert Bal

- bierproeverij door Biercafé De Loco

- kleuradvies voor je kleding en make-up

- leuke aanbiedingen op veel meubels

- probeer verschillende warme pantoffels uit

- de Zuivelhoeve presenteert gezonde producten van de boerderij

- kleding en sieraden

- en krijg je advies over welke parfum het beste bij jou past!

Kom langs op dinsdag 20 november bij TMC Bergen op Zoom en geniet van een gezellige avond die bol staat van de inspiratie! Het feest vindt plaats tussen 19:00 en 22:00.

Workshop Verftechnieken

Daarnaast hebben we nog een leuke en leerzame workshop Verftechnieken leren! Met de technieken die je tijdens de workshop leert (werken met de verf, doorschuren, werken met de chalkboard varnish) kun je thuis aan de slag om je eigen meubel naar wens op te knappen.

Materialen worden door ons verzorgd. De workshop is gratis en begint om 19:30 en eindigt zo rond 20:30. Aanmelden is noodzakelijk. Graag aanmelden via onderstaand contactformulier.

Workshop Dotpainting

Tijdens deze workshop maak je kennis met dotpainting. We gaan samen een mok en theezakbordje 'bestippen'. Je krijgt jouw creatie aan het einde van de workshop mee naar huis en natuurlijk een leuke ervaring en een leuke goodiebag!


Aanmelden is noodzakelijk, dit kan via het formulier onderaan de pagina. De kosten voor de workshop zijn €15, dit wordt voorafgaand aan de workshop geïnd. De workshop vindt plaats tussen 19:00 en 21:30.

Workshop Moodboard maken

Altijd leuk! Samen met elkaar een moodboard maken. Deze workshop is doorlopend, hier hoef je je dus niet voor aan te melden. Wij zorgen voor de inspiratiemagazine, scharen, lijm en al het overige materiaal! Wel zo makkelijk:). Zo help je jouw woonstijl te verfijnen en leer je van elkaar. Uiteraard staan wij klaar om je advies te geven. Tot dinsdag 20 november!

 • Louise Janssen

  Louise Janssen

  Adviseur

  Louise Janssen

  Adviseur

  Vestiging: TMC Bergen op Zoom

  Aantal jaren in dienst: 1

  In Bergen op Zoom hebben we niet één, maar twee Louise's! Deze Louise wordt daarom vaak Loes genoemd. Loes kunnen we omschrijven als hartelijk, harmonieus en enthousiast. Ze helpt je graag om van jouw huis jouw thuis te maken.