Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Arte muurbekleding kleurrijk Behang

Arte

In onze winkel in Goes hebben we een inspiratieruimte waar je de nieuwe collectie van Arte kan bewonderen. Onze collega’s staan hier voor je klaar om je te adviseren en te inspireren.

Arte is een gepassioneerd designer en fabrikant van inspirerende en unieke wandbekleding. De organisatie werd in 1981 opgericht door familie Desart. In meer dan 80 landen ter wereld is de wandbekleding van Arte te vinden, van zowel woonhuizen als projectinrichtingen. Het hoofdkantoor van Arte is gevestigd in Zonhoven (België) en het bedrijf heeft diverse showrooms in o.a. Parijs, Culemborg, Londen en LA.

Arte behang

Werkwijze binnen Arte

Elk jaar worden verschillende nieuwe collecties gecreëerd door ervaren ontwerpers. Hierbij staat vernieuwing, trendbepaling en superieure kwaliteit hoog in het vaandel. De medewerkers binnen Arte besteden dan ook veel tijd aan research en zijn continu op zoek naar nieuwe productiemethoden en kwalitatief hoogwaardige materialen.

Intern wordt ongeveer de helft van de producten op milieuvriendelijke wijze gefabriceerd. Het produceren van kleinere aantallen wandbekleding wordt gedaan door externe partners van Arte, die dezelfde kwaliteits- en duurzaamheidsnormen hanteren.

Adviseur behang Bergen op Zoom

Vrijblijvend en persoonlijk interieuradvies

Wij vinden het belangrijk dat jij optimaal kunt genieten van je interieur en werken daarom met échte binnenhuisadviseurs die jou van advies kunnen voorzien. Weet je niet voor welk soort of welke kleur wandbekleding je wilt gaan? Kom dan bij ons langs voor vrijblijvend en persoonlijk interieuradvies.

Laat je inspireren door de Arte behang collecties bij TMC Wonen

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6615 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Netjes geholpen door vakkundige medewerker
mijn goede ervaringen zijn : goed advies bij het uitzoeken van meubelen , netjes op afspraak leveren en goede kwaliteit van de meubelen en vriendelijk personeel
Na de keuzes in de winkel en de bestelling was de levering prima en de montage en afwerking heel goed. Onderdelen die extra nodig waren of niet geleverd (toeleveringsproblemen), werden later keurig geplaatst. Kort om: zeer tevreden.
Afspraken nagekomen. Tapijt goed en snel gelegd. Details (metalen strip, leveren van anti-vlekkenmiddel) opgevolgd. Wij zijn tevreden.