Bezoek onze winkels Advies aan huis
Bezoek onze winkels Advies aan huis
De Munk karpetten
Karpetten De Munk

De Munk Carpets

De Munk Carpets staat bekend om haar berber vloerkleden. Al meer dan 30 jaar worden deze handgeknoopte tapijten geïmporteerd uit Nepal, Marokko, Pakistan, India en Portugal. De Munk Carpets brengt regelmatig een bezoek aan de ateliers in deze landen en weet daarom dat de kleden zonder kinderarbeid en eerlijk worden gemaakt. Dit in combinatie met de uitgebreide collectie en het gevoel voor trends zorgen voor hoogwaardig kwalitatieve producten. De kleden van De Munk zijn comfortabel en geven een warm en gezellig gevoel in het interieur.

Waarom De Munk Carpets?

De Munk Carpets selecteert haar leveranciers met zorg en besteedt veel aandacht aan goede en eerlijke werkomstandigheden. Sinds 1981 is De Munk Carpets nooit geswitcht van leverancier en dat zie je terug in de kwaliteit. Door de vele bezoeken aan hun leveranciers hebben zij hiermee een intensieve en goede samenwerking en betalen zij een reële prijs voor kwalitatieve producten. Door deze manier van werken kunnen zij kinderarbeid en mensonwaardige werkomstandigheden zo goed als uitsluiten.

Kom langs bij TMC en laat je inspireren

Klanten beoordelen ons met een 8.5

Op basis van 5188 beoordelingen
Prettig en behulpzaam personeel. Mooi aanbod.
Eerder heeft TMC al onze vloer gelegd, nu moest er een stuk worden aangelegd ivm verbouwen. In eerste instantie leek door afwijkende maten lastig meer te lukken. TMC heeft er alles aan gedaan dit goed op te lossen en met succes. Er is beslist niet meer te zien dat er stuk aangelegd is.
Tijd genomen en goed geluisterd naar wensen
Vanaf het advies tot aan de oplevering zeer tevreden , goed advies net werk geleverd. Top!