Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
De Munk karpetten
Karpetten De Munk

De Munk Carpets

De Munk Carpets staat bekend om haar berber vloerkleden. Al meer dan 30 jaar worden deze handgeknoopte tapijten geïmporteerd uit Nepal, Marokko, Pakistan, India en Portugal. De Munk Carpets brengt regelmatig een bezoek aan de ateliers in deze landen en weet daarom dat de kleden zonder kinderarbeid en eerlijk worden gemaakt. Dit in combinatie met de uitgebreide collectie en het gevoel voor trends zorgen voor hoogwaardig kwalitatieve producten. De kleden van De Munk zijn comfortabel en geven een warm en gezellig gevoel in het interieur.

Waarom De Munk Carpets?

De Munk Carpets selecteert haar leveranciers met zorg en besteedt veel aandacht aan goede en eerlijke werkomstandigheden. Sinds 1981 is De Munk Carpets nooit geswitcht van leverancier en dat zie je terug in de kwaliteit. Door de vele bezoeken aan hun leveranciers hebben zij hiermee een intensieve en goede samenwerking en betalen zij een reële prijs voor kwalitatieve producten. Door deze manier van werken kunnen zij kinderarbeid en mensonwaardige werkomstandigheden zo goed als uitsluiten.

Kom langs bij TMC en laat je inspireren

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6164 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
bank is netjes geleverd en geplaatst vriendelijk personeel
Voor de 1e keer bij TMC geweest en meubels en gordijnen gekocht. Prima geholpen, personeel denkt mee. Personeel van de montagedienst is ook prima bevallen. Kortom: wij zullen zeker terugkeren bij TMC als dat nodig is.
Zeer goed geholpen
Ik was vorige week in de winkel in bergen op zoom om een opdracht voor inmeten te doen om 13:15 uur en de dames waren aan het lunchen en een dame was met iemand bezig : Ik liep richting de ruimte waar de dames zaten maar niemand stond op terwijl ze me zagen : ik ben toen maar op de bank die bij binnen komst stond gaan zitten : Ik zat ongeveer 10 min op de bank en toen vroeg de verkoopster die bezig was of ik geholpen wilde worden . En riep toen iemand .Vond dit niet echt prettig :