Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
De Munk karpetten
Karpetten De Munk

De Munk Carpets

De Munk Carpets staat bekend om haar berber vloerkleden. Al meer dan 30 jaar worden deze handgeknoopte tapijten geïmporteerd uit Nepal, Marokko, Pakistan, India en Portugal. De Munk Carpets brengt regelmatig een bezoek aan de ateliers in deze landen en weet daarom dat de kleden zonder kinderarbeid en eerlijk worden gemaakt. Dit in combinatie met de uitgebreide collectie en het gevoel voor trends zorgen voor hoogwaardig kwalitatieve producten. De kleden van De Munk zijn comfortabel en geven een warm en gezellig gevoel in het interieur.

Waarom De Munk Carpets?

De Munk Carpets selecteert haar leveranciers met zorg en besteedt veel aandacht aan goede en eerlijke werkomstandigheden. Sinds 1981 is De Munk Carpets nooit geswitcht van leverancier en dat zie je terug in de kwaliteit. Door de vele bezoeken aan hun leveranciers hebben zij hiermee een intensieve en goede samenwerking en betalen zij een reële prijs voor kwalitatieve producten. Door deze manier van werken kunnen zij kinderarbeid en mensonwaardige werkomstandigheden zo goed als uitsluiten.

Kom langs bij TMC en laat je inspireren

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 5857 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Wederom uitstekende service en kwaliteit afgeleverd
IK wil TMC Bergen op Zoom graag complimenteren met de klantvriendelijke en professionele begeleiding bij de aankoop van onze nieuwe PVC vloer en onze nieuwe gordijnen. Verkoopadviseur Anouk stond ons vriendelijk te woord en nam de tijd voor ons. Zij dacht mee over kleuren en materialen en uiteindelijk resulteerde dit in een order. Ook in de fase daarna heeft Anouk ons prima geholpen en stond zij altijd klaar voor onze vragen. De levering verliep qua planning zoals afgesproken en wij zijn erg tevreden over hoe de vloer in de woning is gelegd en afgewerkt. Hetzelfde geldt voor de gordijnen. Goed gedaan TMC Bergen op Zoom!!
Met de verkoper Peter fijn contact. Met de administratie zeer slecht. Bedragen op factuur zeer in ons nadeel. Verschillende malen aangegeven dat bepaalde artikelen niet juist waren. Toch stonden deze op de factuur,
Duidelijk proces om tot het juiste leveren te krijgen