Bezoek onze winkel Of maak een afspraak
Bezoek onze winkel Of maak een afspraak

KOINOR meubelen

Eén van de belangrijkste fabrikanten van zitmeubelen in Europa is Koinor. Koinor produceert al 60 jaar lang meubels van een hoge kwaliteit. De gestoffeerde meubelen ondergaan veel uitgebreide materiaal testen. Het aanbod bestaat uit: banken, ligstoelen, fauteuils, accessoires, eetbanken, stoelen en eettafels. Voor ieder gezin is er wel een passend meubel van Koinor. De meubels kunnen een groot deel worden samengesteld. Denk hierbij aan verschillende soorten stof, kleuren en poten.

Ontdek KOINOR

In onze woonwinkel in Kruiningen, staan deskundige adviseurs voor jou klaar om persoonlijk advies te geven welke meubels van Koinor het best bij jouw woonsituatie passen. Kom langs en laat je adviseren.

Kom langs bij TMC Kruiningen en ontdek KOINOR

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 7014 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
2x geweest bij tmc personeel was vakkundig en dachten met ons mee wat resulteerde tot n prima ervaring. komen zeker weer als we weer iets nodig hebben
Sorry het is nog te vroeg om een oordeel te geven ze moeten nog alles komen doen ons appartement is nog niet klaar
Alles nieuw kopen van raam tot vloer voor een huis dat je alleen nog van papier ken is leuk maar ook best ingrijpend. Bij TMC werd ik persoonlijk door Nelleke begeleid. Ze dacht goed mee en dit heeft er zeker toe bij gedragen dat ik nu heel blij ben met de gemaakte keuzes. Ook de afhandeling van het leggen en monteren van vloer en raam bekleding verliep prettig.
Volgens afspraaki