Bezoek onze winkel Of maak een afspraak
Bezoek onze winkel Of maak een afspraak

KOINOR meubelen

Eén van de belangrijkste fabrikanten van zitmeubelen in Europa is Koinor. Koinor produceert al 60 jaar lang meubels van een hoge kwaliteit. De gestoffeerde meubelen ondergaan veel uitgebreide materiaal testen. Het aanbod bestaat uit: banken, ligstoelen, fauteuils, accessoires, eetbanken, stoelen en eettafels. Voor ieder gezin is er wel een passend meubel van Koinor. De meubels kunnen een groot deel worden samengesteld. Denk hierbij aan verschillende soorten stof, kleuren en poten.

Ontdek KOINOR

In onze woonwinkel in Kruiningen, staan deskundige adviseurs voor jou klaar om persoonlijk advies te geven welke meubels van Koinor het best bij jouw woonsituatie passen. Kom langs en laat je adviseren.

Kom langs bij TMC Kruiningen en ontdek KOINOR

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6615 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Bij het inrichten van ons nieuwe huis hebben we te maken gehad met veel verschillende mensen van TMC. Of het nu de verkopers, de adviseurs, de inmeter, de fixer, transporteur of monteur, mensen die tapijt legden of gordijnen ophingen, allemaal waren ze vakbekwaam, correct, vriendelijk en behulpzaam. Ook achter de schermen waren mensen zorgvuldig en vriendelijk. Als er al eens iets anders liep dan onze verwachtingen, losten ze het supersnel op. En... een gigantisch breed assortiment!
Meermalen had ik contact met TMC Wonen, eerst over de aankoop van een vloer, later over de aanschaf van duettes en gordijnen. Medewerkers waren bijzonder vriendelijk en behulpzaam. De vloer werd gelegd en bevalt prima. Maar de raambekleding is een ander verhaal. Nadat alles was opgemeten volgde de offerte: 7000 euro voor 7 duettes en 3 gordijnen. Dat zou in feite betekenen dat ik voor deze aankoop 10 jaar lang 700 euro -ofwel bijna 2 euro per dag- zou moeten neertellen. Ik besloot bij een ander bedrijf dat ook zeer goed bekend staat een nieuwe offerte op te vragen. De uitkomst was veelzeggend: voor 3.200 euro werd alles binnen 3 weken geleverd en opgehangen. En ik ben zeer tevreden met het resultaat! Kortom, één telefoontje heeft me een besparing opgeleverd van 3.800 euro. Dat is snel verdiend, toch?!
Perfect geholpen bij het leggen van vloerbedekking, plinten en pvc.
Vriendelijke ontvangst, goed voorlichting