Maak afspraak

XXL Designroeden | TMC Wonen

XXL Designroeden specialist in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

Laat je adviseren over en inspireren door onze XXL Designroeden collectie in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom


VRAAG NU INTERIEURADVIES AAN


XXL Designroeden

XXL Designroeden is een expert op het gebied van gordijnroeden, gordijn railroeden en gordijnrails. Door de jarenlange ervaring staat dit merk voor vakkundige fabricage met hoogwaardige materialen. Voor iedere ruimte en ieder raamtype is een oplossing. De roedes en rails worden op maat gemaakt en in bochten gebogen waar nodig. Combineer dit met het deskundige advies door onze adviseurs en de vakkundige montage door onze monteurs. Op deze manier is er voor elk gordijn in iedere inrichting en woonstijl een optimale oplossing te vinden.

MAAK AFSPRAAK

XXL Design Gordijnrails

Een gordijnrails is een eenvoudige en misschien wel de meest gebruikte vorm om de gordijnen op te hangen. Bij XXL Designroeden kan dit natuurlijk in verschillende kleuren of materialen en wordt alles op maat gemaakt. Aan het plafond of op de muur, met runners, eindknoppen of ringen: we adviseren u graag. Natuurlijk meten en monteren we alles met eigen monteurs.

XXL Design Gordijnroeden

Gordijnroeden zijn een oplossing voor elke raamsituatie en worden gebruikt bij gordijnen met ringen, ingeslagen of aan de bovenkant. Dit kan in één basiskleur zodat de roede wegvalt tegen de gordijnen of meer opvallend en in meerdere tinten. Natuurlijk is het mogelijk om bochten en hoeken in de roedes te laten maken, vraag hiervoor naar de opties aan onze adviseurs.

XXL Design Railroeden

Bij een railroede zitten de runners of glijders in een opening aan de onderkant van de roede. Een voordeel is dat deze voorbij de wand- of plafondsteunen kunnen, in tegenstelling tot een normale roede. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden in kleur, materiaal, maatvoering en het aantal bochten en laat het monteren door onze vakkundige monteurs.

  • Louise Janssen

    Adviseur

    Vestiging: TMC Bergen op Zoom

    Aantal jaren in dienst: 1

    In Bergen op Zoom hebben we niet één, maar twee Louise's! Deze Louise wordt daarom vaak Loes genoemd. Loes kunnen we omschrijven als hartelijk, harmonieus en enthousiast. Ze helpt je graag om van jouw huis jouw thuis te maken.