Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
XXL designroeden rails

XXL Designroeden

XXL Designroeden is een expert op het gebied van gordijnroeden, gordijn railroeden en gordijnrails. Door de jarenlange ervaring staat dit merk voor vakkundige fabricage met hoogwaardige materialen. Voor iedere ruimte en ieder raamtype is een oplossing. De roedes en rails worden op maat gemaakt en in bochten gebogen waar nodig. Combineer dit met het deskundige advies door onze adviseurs en de vakkundige montage door onze monteurs. Op deze manier is er voor elk gordijn in iedere inrichting en woonstijl een optimale oplossing te vinden.

Roederails en roedes op maat

XXL Designroeden staat bekend om haar uitstekende vakmanschap en service. Je betaalt een vaste prijs per meter, zelfs wanneer je te maken hebt met een ongebruikelijke vorm. XXL Designroeden is al jarenlang specialist in het produceren en buigen van roederails en roede. Voor elke ruimte wordt een oplossing bedacht. Op vakkundige wijze buigt XXL Designroeden de roederails en roedes op maat.

Interieur
Gordijnroeden XXL
Voor iedere ruimte een passende oplossing
Moderne designroede
Railroede gordijn XXL

Kom langs bij TMC Wonen in Goes, Kruiningen of Bergen op Zoom

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6682 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
vier stoelen op wielen, om zetten van de bekleding, is prima gedaan. Netjes in huis bezorgd en gebruiksklaar neergezet.
We wilden ons zitmeubilair niet vervangen, maar opnieuw laten bekleden. Dit is door TMC zeer goed opgepakt. Ook het zoeken naar een bijpassend vloerkleed verliep goed. Het duurde best wel lang, enkele maanden, het resultaat is tot onze volle tevredenheid
klantvriendelijk, ruime keuze, prima service
Helaas is de prijs-kwaliteit van de bank niet goed. De bank heeft nu al losse steken. Ik zal hierover contact opnemen