Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
XXL designroeden rails

XXL Designroeden

XXL Designroeden is een expert op het gebied van gordijnroeden, gordijn railroeden en gordijnrails. Door de jarenlange ervaring staat dit merk voor vakkundige fabricage met hoogwaardige materialen. Voor iedere ruimte en ieder raamtype is een oplossing. De roedes en rails worden op maat gemaakt en in bochten gebogen waar nodig. Combineer dit met het deskundige advies door onze adviseurs en de vakkundige montage door onze monteurs. Op deze manier is er voor elk gordijn in iedere inrichting en woonstijl een optimale oplossing te vinden.

Roederails en roedes op maat

XXL Designroeden staat bekend om haar uitstekende vakmanschap en service. Je betaalt een vaste prijs per meter, zelfs wanneer je te maken hebt met een ongebruikelijke vorm. XXL Designroeden is al jarenlang specialist in het produceren en buigen van roederails en roede. Voor elke ruimte wordt een oplossing bedacht. Op vakkundige wijze buigt XXL Designroeden de roederails en roedes op maat.

Interieur
Gordijnroeden XXL
Voor iedere ruimte een passende oplossing
Moderne designroede
Railroede gordijn XXL

Kom langs bij TMC Wonen in Goes, Kruiningen of Bergen op Zoom

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6434 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Keurig en volgens afspraak onze trap gestoffeerd met marmoleum.. communicatie vooraf en tijdens de verschillende dagen goed
Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van mijn parketvloer die zeer vakkundig gelegd is. De prijs- kwaliteit verhouding is prima. Een minpuntje was de communicatie met de planning. Tot tweemaal toe ben ik niet geïnformeerd en moest ik zelf achter het maken van afspraken gaan. Al met al ben ik zeer tevreden!!
Goed
De aflevering was NIET zoals gepland. Dat had ik van TMC niet verwacht na al mijn aankopen. Het resultaat, het slaapcomfort voldoet aan de verwachtingen, meer zelfs, die dhr. Buteijn mij beloofde. Helaas, dus ook bij TMC, gaat wel eens iets mis. Sans rancune! Hans van de Velde.