Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
XXL designroeden rails

XXL Designroeden

XXL Designroeden is een expert op het gebied van gordijnroeden, gordijn railroeden en gordijnrails. Door de jarenlange ervaring staat dit merk voor vakkundige fabricage met hoogwaardige materialen. Voor iedere ruimte en ieder raamtype is een oplossing. De roedes en rails worden op maat gemaakt en in bochten gebogen waar nodig. Combineer dit met het deskundige advies door onze adviseurs en de vakkundige montage door onze monteurs. Op deze manier is er voor elk gordijn in iedere inrichting en woonstijl een optimale oplossing te vinden.

Roederails en roedes op maat

XXL Designroeden staat bekend om haar uitstekende vakmanschap en service. Je betaalt een vaste prijs per meter, zelfs wanneer je te maken hebt met een ongebruikelijke vorm. XXL Designroeden is al jarenlang specialist in het produceren en buigen van roederails en roede. Voor elke ruimte wordt een oplossing bedacht. Op vakkundige wijze buigt XXL Designroeden de roederails en roedes op maat.

Interieur
Gordijnroeden XXL
Voor iedere ruimte een passende oplossing
Moderne designroede
Railroede gordijn XXL

Kom langs bij TMC Wonen in Goes, Kruiningen of Bergen op Zoom

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 7014 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Vriendelijk behulpzaam goede uitleg nemen alle tijd voor je kommen afspraak 100%na
Vriendelijke en goede werkers de jongens die het laminaat hebben gelegd. Heel tevreden, ook over de dame die me geholpen heeft. Groetjes Jozien Wolff
Ik ben er zeer goed geholpen in de winkel
Wij zijn heel goed geholpen en een zeer goed advies gekregen. Wij zijn zeer tevreden.