Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Slaaptember

Goed & Gezond slapen

Maand van de slaap

Goed slapen is ontzettend belangrijk. Wij hebben daar onze missie van gemaakt. Je slaapt ongeveer 1/3 van je leven en slapen heeft een grote invloed op de andere 2/3 van je leven. Hierbij is het belangrijk dat jouw nachtrust ervoor zorgt dat de vorige dag goed verwerkt wordt en dat je lichaam weer nieuwe energie opbouwt voor de volgende dag.

Een goed slaapsysteem bestaat uit een matras, een bedbodem en een hoofdkussen. Wij, dé Beddenspecialist van Goes, bieden verschillende topmerken aan en een unieke slaapmeetsysteem: SlaapID. Hiermee kunnen we jouw slaapgedrag in kaart brengen en op basis van feiten een goed slaapadvies geven.

Acties Slaaptember

Tijdens Slaaptember willen we ervoor zorgen dat je goed voorbereidt de komende donkere periode in gaat. Daarom helpen we je goed op weg om te kunnen genieten van de optimale nachtrust middels de volgende acties:

TMC Goes Johan Butijn

Gratis Slaap-ID Analyse

Onze Beddenspecialist biedt een uitgebreid slaapadvies middels ons Slaap-ID systeem. Dit apparaatje meet 3 nachten lang jouw slaapgedrag. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij altijd het perfecte slaapsysteem voor jou samenstellen! Maak hiervoor een afspraak.

Bekijk de actievoorwaarden.

Beddenspecialist In Goes Min

Gratis advies van Slaapfysio Hidde

Stuur een foto van jouw houding op het huidige slaapsysteem. Doe dit door op het kale matras te gaan liggen (zonder dekbed e.d.), maak een foto en stuur die aanvullend met een toelichting van jouw fysieke klachten door naar slaapfysio Hidde. Dit mag je opsturen naar info@slaapfysio.nl.

Bekijk de actievoorwaarden.

Jubileum Bed Actie

Jubileum bed actie

Een compleet bed, voor een scherpe prijs! Je schaft het limited edition jubileum bed tijdens Slaaptember aan voor een hele aantrekkelijke prijs.

Bekijk de actievoorwaarden.

De Beddenspecialist

Gratis matras reiniging cadeau bij aankoop van een matras

Bij aankoop van een nieuwmatras (vanaf 249,-) krijg je een gratis matrasreiniging cadeau t.w.v. 35,- De actie is geldig tot 1 jaar na aankoop om het matras eenmalig te reinigen.

Bekijk de actievoorwaarden.

SlaapID

Wil jij weten hoe je jouw slaapcomfort kunt verbeteren? Tijdens Slaaptember meten wij kosteloos jouw slaapgedrag. SlaapID is een meetinstrument, in de vorm van een elastische band met een sensor die je ’s nachts om je borst draagt. Deze band draag je gedurende 3 nachten en de band verzamelt dan genoeg informatie over jouw slaapgewoontes. Hiermee wordt er gekeken naar jouw slaaphouding, slaapbeweging, slaapklimaat en slaapritme. Op basis van deze informatie geven onze erkende slaapadviseurs een gericht advies voor de perfecte combinatie van matras, bedbodem en kussen. Hierdoor kan jij optimaal gaan genieten van jouw nachtrust!

Slaapadvies Op Maat
Slaapadviseur

Johan

Slaap is 1 van de 3 pilaren van een goede gezondheid en wordt vaak onderbelicht

Kom langs bij de slaapspecialist in Goes