Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Slaaptember

Goed & Gezond slapen

Maand van de slaap

Goed slapen is ontzettend belangrijk. Wij hebben daar onze missie van gemaakt. Je slaapt ongeveer 1/3 van je leven en slapen heeft een grote invloed op de andere 2/3 van je leven. Hierbij is het belangrijk dat jouw nachtrust ervoor zorgt dat de vorige dag goed verwerkt wordt en dat je lichaam weer nieuwe energie opbouwt voor de volgende dag.

Een goed slaapsysteem bestaat uit een matras, een bedbodem en een hoofdkussen. Wij, dé Beddenspecialist van Goes, bieden verschillende topmerken aan en een unieke slaapmeetsysteem: SlaapID. Hiermee kunnen we jouw slaapgedrag in kaart brengen en op basis van feiten een goed slaapadvies geven.

Acties Slaaptember

Acties Slaaptember

Tijdens Slaaptember willen we ervoor zorgen dat je goed voorbereidt de komende donkere periode in gaat. We stimuleren je om werk te maken van goed slaapgedrag met de volgende acties:

Raycop Omni Air UV+ Cadeau

  • Ontvang gratis een multifunctionele stofzuiger t.w.v. €349,- bij aankoop van een 2-persoons elektrische boxspring van LeDorm, Beddelicious, SLP Collection of Perzona.

Gratis Ezzential hoofdkussen

  • Bij aankoop van een Blocks M500 matras, ontvang je nu een Beddelicious Ezzential hoofdkussen t.w.v. €144,95 cadeau.

SlaapID

  • Kosteloos jouw slaapgedrag in kaart brengen met behulp van SlaapID. Maak hiervoor een afspraak.

Meer acties

SlaapID

Optimaal genieten

SlaapID

Wil jij weten hoe je jouw slaapcomfort kunt verbeteren? Tijdens Slaaptember kun je jouw slaapgedrag kosteloos laten meten. SlaapID is een meetinstrument, in de vorm van een elastische band met een sensor die je ’s nachts om je borst draagt. Deze band draag je gedurende 3 nachten en de band verzamelt dan genoeg informatie over jouw slaapgewoontes. Hiermee wordt er gekeken naar jouw slaaphouding, slaapbeweging, slaapklimaat en slaapritme. Op basis van deze informatie geven onze erkende slaapadviseurs een gericht advies voor de perfecte combinatie van matras, bedbodem en kussen. Hierdoor kan jij optimaal gaan genieten van jouw nachtrust!

Slaapadvies Op Maat
Slaapadviseur

Johan

Slaap is 1 van de 3 pilaren van een goede gezondheid en wordt vaak onderbelicht

Kom langs bij de slaapspecialist in Goes