Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Sigma Actie

Sigma Allure actie – 25% korting

Bij TMC Wonen profiteer je nu van 25% korting op de complete Sigma Allure verfcollectie. Of je nu op zoek bent naar een gedurfde accentkleur, een warme sfeer in de woonkamer, of een frisse nieuwe look voor de slaapkamer – Sigma Allure biedt de perfecte kleur voor elke ruimte. Met uitstekende kwaliteit, mooie dekking en langdurig kleurbehoud is Sigma Allure dé keuze voor je volgende verfproject.

De actie is geldig t/m 27 september. Bezoek een van onze winkels en geef je woning de opknapbeurt die het verdient!

Ga voor kwaliteit

Sigma verf

Sigma verf koop je bij TMC Wonen. Het adres voor de beste Sigma verven. Onze verfspecialist vertelt je graag alles over de Sigma verven. Met onze eigen Sigma menger kunnen we de verf voor jou ter plekke op kleur mengen. Makkelijk en snel. We beschikken over een uitgebreid assortiment van Sigma. Voor het binnen en het buitenschilder en saus werk kan je bij ons terecht. Zo krijgt de muur weer een nieuwe kleur en kan je jouw kozijnen optimaal beschermen. Sigma garandeert een lange levensduur, Sigma Allure garandeert zelfs tien schildersvrije jaren. De Sigma Air Pure verbetert het binnenklimaat. Dan wordt de saus niet alleen mooi, maar ook erg functioneel.

Beleef Sigma

In onze verfwinkels in Goes en in onze verfwinkel in Bergen op Zoom staan onze deskundige adviseurs voor je klaar om jou persoonlijk advies te geven. Door ons uitgebreide assortiment is er voor ieder wat wils.

Kom langs bij één van onze woonwinkels en ontdek meer over Sigma

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 7103 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
van a tot z alles in orde.
Zeer vriendelijk en kundig personeel. Prettige sfeer in de mooie winkel. Goed assortiment,
Louise Bazen heeft goed meegedacht en een mooi advies uitgewerkt. Schilder Mourits heeft de muren goed afgewerkt en jullie hebben de vloeren netjes gelegd. Nu alleen de ramen en trap nog, maar daar heb ik alle vertrouwen in!
Nagekomen wat is afgesproken, prima levering.