A classic look

Even voorstellen

Hallo! Mijn naam is Gerard, interieurstylist bij TMC Wonen in Kruiningen. Ik vertel je alles over de landelijke woonstijl. Als je op zoek bent naar een warme, gezellige sfeer in huis, dan is de landelijke woonstijl perfect voor jou. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Landelijke woontrend

Een landelijke woonstijl kenmerkt zich door rustige kleuren, natuurlijke materialen en een nostalgische uitstraling. Hout is bijvoorbeeld een belangrijk materiaal in een landelijk interieur. Denk hierbij aan een robuuste houten eettafel, een houten vloer en een houten kast. Ook natuursteen en baksteen zijn populair om de landelijke sfeer te creëren. Bij TMC Wonen hebben we een ruim assortiment aan meubels en accessoires die perfect passen bij een landelijk interieur. Onze zachte banken en stoelen zijn bekleed met warme stoffen, zoals linnen en wol. Daarnaast hebben we een groot aanbod aan woonaccessoires, zoals kussens, plaids en lampen, die jouw huis nog gezelliger maken.

landelijke woonstijl
Landelijke Woonstijl Bij TMC Wonen
Woontrend landelijk

Interieuradvies voor een Landelijke stijl

Wil je graag meer kleur in huis? Ook dat kan in een landelijk interieur! Kies bijvoorbeeld voor pasteltinten of warme aardetinten. Combineer deze kleuren met natuurlijke materialen, zoals hout en wol, voor een sfeervol geheel. Als interieurstylist bij TMC Wonen kan Gerard je helpen om jouw huis om te toveren tot een warme en gezellige plek. Er wordt dan samen gekeken naar jouw wensen en de mogelijkheden van jouw huis. Zo wordt er een landelijk interieur gecreëerd dat perfect bij jou past.

Ben je geïnspireerd geraakt door de landelijke woonstijl? Neem dan gerust een kijkje op onze website of kom langs in een van onze winkels. Bij TMC Wonen helpen we je graag verder om jouw droominterieur te realiseren.

Laat je adviseren én inspireren door Gerard