Een stijlvol interieur met sprekende kleuren maakt de ruimtes in huis sfeervol en gezellig. Houd je van drukke, opvallende prints? Of ga je liever voor een rustig interieur met strakke kleuren? Wij willen dat jij optimaal geniet van je interieur en daarom helpen onze interieurstylisten je hier graag mee verder.  Wij staan voor jou klaar in onze woonwinkels in Goes, Kruiningen of Bergen op Zoom. Uiteraard kunnen onze interieurstylisten ook bij jou aan huis komen. TMC Wonen is dé interieurstylist voor de regio Zeeland en helpt jou graag bij het uitkiezen van je interieur.

Advies Op Maat

Persoonlijk advies

Advies van onze interieurstylisten

Het inrichten van ruimtes kan soms best een uitdaging zijn. Daarom bieden wij jou diverse adviespakketten aan,  al vanaf 150,-. Ons team van binnenhuis stylisten staat voor je klaar om jou een persoonlijk advies te geven voor het inrichten van jouw woonruimte. Of dit nu gaat over een woonkamer en keuken, slaapkamers, serre of kantoorruimte aan huis. Wil je dat we bij jou aan huis komen voor het uitbrengen van advies? Geen probleem, dat doen we ook! Tot snel in onze winkel of bij jou thuis.

Interieurstylist Adrie

Interieurstylist Adrie

Maak kennis met Adrie, een ervaren interieurstylist bij TMC Wonen in Kruiningen. Adrie deelt haar kennis en expertise over het inrichten van een modern interieur. Van kleuren tot materialen en meubels, Adrie geeft waardevolle tips en advies om een eigentijdse en stijlvolle sfeer te creëren. Of je nu op zoek bent naar een minimalistische woonstijl of juist houdt van een wat gedurfder interieur, Adrie helpt je graag op weg.

Interieurstylist Annebel

Interieurtylist Annebel

Maak kennis met Annebel, een ervaren interieurstylist bij TMC Wonen in Bergen op Zoom. Annebel heeft zich gespecialiseerd in de Bohemian woonstijl en deelt haar kennis en expertise over deze sfeervolle en nonchalante woonstijl. Van kleuren tot patronen en materialen, Annebel geeft waardevolle tips en advies om een Bohemian interieur te creëren. Of je nu op zoek bent naar een rustige uitstraling of juist houdt van een wat drukker interieur, Annebel helpt je graag.

Verkoopadviseur Annelies

Interieurstylist Annelies

Maak kennis met Annelies, een ervaren interieurstylist bij TMC Wonen in Bergen op Zoom. Annelies heeft een passie voor de Scandinavische woonstijl en deelt op deze pagina haar expertise over deze stijlvolle en minimalistische interieurstijl. Met haar jarenlange ervaring als interieurontwerper geeft Annelies advies over het inrichten van een Scandinavisch interieur, waarbij kleurgebruik, materialen en meubelstukken centraal staan. Of je nu op zoek bent naar een rustige en serene uitstraling of juist van een gedurfder interieur houdt, Annelies staat voor je klaar met inspiratie en advies op maat.

Interieurstylist Eline

Interieurstylist Eline

Op de inspiratie pagina over de Industriële woonstijl kun je kennismaken met Eline, een getalenteerde interieurstylist bij TMC Wonen in Goes. Eline’s favoriete stijl is de Industriële woonstijl en deelt haar kennis en ervaring over deze stoere en robuuste interieurstijl. Met haar oog voor detail en haar passie voor interieurontwerp, geeft Eline waardevolle tips over het creëren van een Industrieel interieur, waarbij ruwe materialen, vintage elementen en industriële details een belangrijke rol spelen. Eline helpt je graag met praktische tips en creatieve ideeën.

Adviseur fauteuils Kruiningen

Interieurstylist Gerard

Maak kennis met onze getalenteerde interieurstylist Gerard bij TMC Wonen in Kruiningen. Ben je op zoek naar een rustieke en gezellige uitstraling? Of houd je van een eigentijdse look? Gerard geeft je inspiratie en advies op maat.  Onze ervaren interieurstylist Gerard heeft een passie voor de Landelijke woonstijl en deelt zijn kennis en expertise over deze warme en sfeervolle interieurstijl. Lees alles over het inrichten van een Landelijk interieur, waarbij natuurlijke materialen, zachte kleuren en warme accessoires een belangrijke rol spelen.

Interieurstylist Hilde

Interieurstylist Hilde

Kom kennismaken met Hilde, een gepassioneerde interieurstyliste bij TMC Woonwenz in Goes. Hilde heeft zich gespecialiseerd in de Hotel Chique woonstijl en deelt deze luxueuze en elegante interieurstijl met je. Met haar scherp oog voor detail en haar creativiteit als interieuradviseur, geeft Hilde tips en advies over het inrichten van een Hotel Chique interieur, waarbij glamour, chic en comfort hand in hand gaan. Of je nu op zoek bent naar een verfijnde en glamoureuze uitstraling of juist van een meer eigentijdse look houdt, Hilde helpt je graag op weg met inspiratie en advies op maat.

De mogelijkheden van ons interieuradvies

  • Advies aan huis of in de winkel
  • Productadvies over vloer, wand, raam en meubels
  • Stalenpresentatie
  • Moodboard
  • Kleur- en materialenplan
  • 2D interieurschets / plattegrond
  • 3d interieurontwerp
  • Meubelplan
  • Lichtplan
  • Advies bij nieuwbouwplannen

De woonwinkels van TMC

Laat je adviseren én inspireren door één van onze interieurstylisten