Adviseur PVC vloeren Goes

Even voorstellen

Hoi, ik ben Eline, interieurstylist bij TMC Wonen in Goes, en ik vertel je graag alles over de industriële woontrend. De industriële woonstijl is de laatste jaren enorm populair geworden en dat is niet zonder reden. Deze stijl staat bekend om zijn stoere en robuuste uitstraling en past perfect bij een modern interieur.

Stoere materialen

Industriële woontrend

De industriële stijl kenmerkt zich door het gebruik van stoere materialen, zoals metaal, beton en hout. Deze materialen worden gecombineerd met grove details en een ruwe afwerking. Ook het kleurenpalet van de industriële stijl is kenmerkend. Denk hierbij aan kleuren als grijs, zwart en donkerbruin. Bij TMC Wonen in Goes hebben we een ruime collectie aan meubels en accessoires die perfect passen bij de industriële woonstijl. Denk bijvoorbeeld aan stoere metalen kasten, robuuste eettafels en industriële lampen. Ook hebben we een groot aanbod aan woonaccessoires, zoals kussens en plaids, die jouw huis helemaal af maken.

industriële woontrend 2024
industrieel interieur
industriële woonstijl

Interieuradvies voor een Industriële stijl

Om de industriële stijl in huis te halen, hoef je niet meteen je hele interieur om te gooien. Een paar industriële elementen zijn vaak al genoeg om de sfeer in huis te veranderen. Denk bijvoorbeeld aan een stoere lamp of een metalen wandrek. Combineer deze elementen met andere moderne accessoires voor een eigentijdse look. Als interieurstylist bij TMC Wonen in Goes help ik je graag om jouw huis om te toveren tot een stoere en moderne woonruimte. Samen kijken we naar jouw wensen en de mogelijkheden van jouw huis. Zo creëren we een industriële stijl die perfect bij jou past.

Ben je geïnspireerd geraakt door de industriële woontrend? Neem dan gerust een kijkje op onze website of kom langs in onze winkel in Goes. Bij TMC Goes helpt Eline je graag verder om jouw droominterieur in industriële stijl te realiseren.

Laat je adviseren door Eline