Adviseur Hilde

Even voorstellen

Hey, mijn naam is Hilde. Als interieurstylist bij TMC WoonWenz in Goes ben ik altijd op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van interieur. En op dit moment is de Hotel Chique woonstijl helemaal in! Benieuwd? Lees dan snel verder!

Hotel Chique woontrend

Hotel Chique woontrend

De Hotel Chique stijl is een combinatie van luxe, glamour en elegantie. Deze stijl vindt zijn oorsprong in chique hotels, waar men graag verblijft in een omgeving die er prachtig uitziet en aanvoelt als een luxe thuis. Het gevolg is een interieur met een luxe uitstraling en met veel comfort. Het Hotel Chique interieur straalt luxe uit door het gebruik van materialen zoals fluweel, glas, messing en marmer. Dit zijn materialen die al eeuwenlang symbool staan voor klasse en elegantie. De kleuren die vaak terugkomen in deze stijl zijn donkerblauw, zwart, goud en zilver. Deze kleuren zorgen voor een chique uitstraling die toch warm en comfortabel aanvoelt. De Hotel Chique trend is ook te herkennen aan de opvallende details en accessoires. Denk hierbij aan kroonluchters, gedecoreerde spiegels, rijke stoffen en sierlijke meubels. Deze details en accessoires maken de stijl helemaal af en zorgen voor een luxe sfeer.

Interieuradvies voor een Hotel Chique stijl

Als je je interieur wilt veranderen in de Hotel Chique stijl, kun je het beste beginnen met het kiezen van de juiste materialen en kleuren. Een donkerblauwe muur, een fluwelen bank en een marmeren bijzettafel zijn enkele voorbeelden van items die perfect passen in deze stijl. Vergeet ook niet om aandacht te besteden aan de details en accessoires, zoals een mooie kroonluchter of een gedecoreerde spiegel. De Hotel Chique woonstijl is perfect voor mensen die houden van luxe en comfort. Het is een stijl die warmte uitstraalt en waarin je je meteen thuis voelt. Of je nu een modern appartement of een klassiek herenhuis hebt, deze stijl past bij elke woning. Waar wacht je nog op? Ga aan de slag en creëer jouw eigen Hotel Chique interieur!

Hotel Chique interieur

Laat je inspireren door Hilde