Adviseur WK Wohnen

Even voorstellen

Hi! Mijn naam is Annelies, interieurstylist bij TMC Wonen. Op deze pagina deel ik de Scandinavische woontrend met jou. Dit is één van de vijf populaire woonstijlen van komend jaar en ik leg je uit waarom dit mijn favoriete woonstijl is. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Woontrend 2023 Scandinavisch

Eenvoud & minimalistisch

Scandinavische woontrend

De Scandinavische woontrend is mijn favoriet en is al jaren populair. Geen wonder dat deze woonstijl ook komend jaar nog steeds trending is! Ik houd van een tijdloos, licht en luchtig interieur en dat is precies wat het Scandinavische interieur is. Het motto ‘Form Follows Function’ staat centraal in de Scandinavische stijl, wat inhoudt dat de vorm van het object in de eerste plaats verband moet houden met de functie of het doel waarvoor het bestemd is. Voor mij is harmonie en rust ontzettend belangrijk en dat is wat het Scandinavische interieur uitstraalt. Ik houd van comfortabel en minimalistisch meubilair en ben gek op de combinatie van beuken of essenhout met zachte textielsoorten geweldig!  De Scandinavische woontrend kun je herkennen aan de harmonie in de basiselementen en in het gebruik van kleur. Ik ben dol op de zachte en frisse tinten die toegepast worden in de Scandinavische stijl. Fun fact: de reden dat de Scandinavische kleuren vaak licht en fris zijn, is omdat de behoefte naar licht groot is door de donkere winterperiode in het Noorden!

Interieuradvies voor een Scandinavische stijl

Word jij ontzettend blij van een Scandinavische woonstijl, maar heb je moeite met het inrichten van een bepaalde ruimte? Dan helpt Annelies jou graag verder! Annelies geeft je graag persoonlijk, inspirerend en eerlijk advies op gebied van Scandinavisch interieur. Kom langs bij TMC Bergen op Zoom, zodat we jouw wensen kunnen bespreken. Het advies geeft Annelies in de winkel óf bij jou aan huis!

Scandinavische Woonstijl
Organische Vorm Tafel
Organische Bank

Laat je adviseren én inspireren door Annelies