Hey! Ik ben Annebel, interieurstyliste bij TMC Bergen op Zoom. Ontdek hier de ‘Bohemian woonstijl’. Dit is één van de vijf woonstijlen van 2023. Ik deel met je waarom dit de leukste woonstijl is. Meer weten over deze trend? Lees dan snel verder!

Artistieke stijl

Bohemian woonstijl

Als je op zoek bent naar een stijl die je huis een ontspannen, creatieve en artistieke sfeer geeft, dan is de bohemian woonstijl misschien iets voor jou. De bohemian stijl is een unieke en persoonlijke manier van inrichten die vaak wordt gekenmerkt door een mix van patronen, kleuren en texturen.

Bij het creëren van een bohemian interieur draait het allemaal om het combineren van verschillende elementen om een samenhangend geheel te creëren. Het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout, rotan, riet en leer in combinatie met kleurrijke stoffen en kussens is een typisch kenmerk van deze stijl. Ook planten, manden en kunstwerken zijn belangrijke items die je in een bohemian interieur kunt terugvinden. Met een bohemian interieur creëer je een warme en uitnodigende sfeer waarin je je thuis kunt voelen. Door het gebruik van natuurlijke materialen, kleurrijke stoffen en persoonlijke items, krijgt je huis een unieke uitstraling die helemaal bij jou past. En niet te vergeten: door de mix van stijlen en materialen is het ook nog eens heel duurzaam!

Bohemian Woonstijl Bij TMC Wonen

Interieuradvies voor een bohemian stijl

Houd jij van een ontspannen en creatieve levensstijl? En wil je je omringen met mooie en bijzondere objecten. Dan is de Bohemian woontrend perfect voor jou. Het is een stijl die ruimte biedt voor persoonlijke expressie en die zich leent voor het mixen van oude en nieuwe elementen. Is dit helemaal jouw stijl? Annebel helpt je graag met het inrichten van jouw woning. Annabel voorziet je van persoonlijk advies en beantwoord jouw woonvragen. Kom langs bij TMC Bergen op Zoom of maak een afspraak om thuis advies te ontvangen. Toch niet helemaal jouw stijl? Ontdek dan andere woonstijlen voor 2024.

Ontspannen En Creatieve Ruimte
Mix Van Kleuren, Patronen En Structuren
Unieke Uitstraling In Je Huis
Planten Zijn Een Kunstwerk

Raak geïnspireerd door Annebel