Hi! Mijn naam is Adrie, interieurstyliste bij TMC Kruiningen. Op deze pagina deel ik één van de vijf woonstijlen van 2023 met jou, namelijk de ‘Moderne woonstijl’. Ik leg je uit waarom dit mijn favoriete woonstijl is. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Woontrend 2023 Minimalistisch modern

Strak & ingetogen

Moderne woontrend

De modern design woonstijl is mijn favoriete stijl, omdat dit er één van alle tijden is. Ik houd van de strakke vormen, de sobere materialen en de ingetogen kleuren. Ook functionaliteit en comfort staan bij mij hoog in het vaandel en bij de moderne stijl zijn dit de belangrijkste kernwaarden. Voor mij is het belangrijk een veilige thuishaven te hebben. Ik houd van een ‘slow living’. Een fijne thuiswerkplek is voor mij daarom erg belangrijk, zodat ik in een rustige omgeving kan werken zonder al te veel prikkels. Wil jij ook een fijne thuiswerk plek? Ik denk graag met je mee!

Interieuradvies voor een moderne stijl

Vind je een moderne woonstijl helemaal geweldig, maar twijfel je hoe je een bepaalde ruimte moet inrichten? Dan helpt Adrie jou graag verder! Of je nu een nieuwe woning gaat bouwen of dat je jouw slaapkamer wilt restylen; Adrie voorziet je van een persoonlijk, inspirerend en eerlijk advies op gebied van modern interieur. Kom langs bij TMC Kruiningen, zodat we jouw wensen kunnen bespreken. Het advies geeft Adrie in de winkel óf bij jou aan huis!

Laat je adviseren én inspireren door Adrie