Persoonlijk advies TMC Wonen interieurstylist
Kleuren interieurstylist

Advies op maat

Advies van onze interieurstylisten

Onze interieurstylisten helpen je graag verder met het inrichten van jouw woning. Daarbij bieden wij verschillende advies pakketten aan: van alleen advies tot aan de begeleiding bij de realisatie van A tot Z. Daardoor is er altijd wel een pakket dat het beste bij jouw wensen past. Behalve de pakketten bieden wij uiteraard ook de optie aan voor maatwerk advies. Ben jij dus op zoek naar een interieurstylist in Zeeland? Kom dan eens bij ons langs om je wensen te bespreken. Het advies geven we in de winkel óf bij jou aan huis!

De mogelijkheden van ons interieuradvies

 • Advies aan huis of in de winkel
 • Productadvies over vloer, wand, raam en meubels
 • Stalenpresentatie
 • Moodboard
 • Kleur- en materialenplan
 • 2D interieurschets / plattegrond
 • 3d interieurontwerp
 • Meubelplan
 • Lichtplan
 • Advies bij nieuwbouwplannen

Interieuradvies in 6 stappen

 1. Jouw woonwensen

  Dit is wellicht het meest belangrijke gedeelte van een interieuradvies. We beginnen met het in kaart brengen van jouw woonwensen. Heb je al een idee van de kleuren en stijlen die je mooi vindt? Dan is het samenstellen van een fotocollage of een moodboard handig. Daarnaast stellen we je vragen over je huidige woonsituatie. Over het huis waar je in woont, de gezinssamenstelling, de ligging, wat je graag in huis doet en waar de  praktische behoeften liggen.

 2. Interieuradvies interieurstylist

  Van idee naar schets

  Vervolgens maken we een schets van jouw woonwensen. Dit doen we aan de hand van foto’s en plattegronden, of als je droomhuis nog niet gebouwd is, gebruiken we hiervoor bouwtekeningen.

 3. 3d-advies interieur

  Van schets tot visualisatie

  De schets transformeren we vervolgens in een 2D tekening of 3D ontwerp. Hierin is nog beter te zien hoe je interieur er in het echt uit komt te zien. Daarbij gebruiken we de door jou gekozen kleuren en producten. Indien je je huidige meubels behoudt of je kiest voor nieuwe meubels, dan gebruiken we voor het ontwerp vergelijkbare meubels.

   

 4. Technische gegevens

  Een binnenhuis stylist houdt rekening met meerdere dingen. Zo moet ons advies, naast mooi zijn, ook kloppen. Daarbij wordt naast het uiterlijk ook gedacht aan technische aspecten zoals de afmetingen en mogelijkheden. Heb je een schuifraam? Dan zorgen wij voor een maatwerk optie die hierop aansluit. Wij bieden jou een functioneel interieurplan op maat aan.

 5. Inmeten bij jou thuis

  Om een goed beeld te krijgen van de woning komen we graag bij je thuis om de producten in te meten en de ondergronden van de vloeren en muren te beoordelen. Zo kunnen onze stoffeerders gericht aan het werk en weten we of de meubels passen en welke maat de raamdecoratie nodig heeft.

 6. Vakmanschap

  Montage door eigen vakmensen

  Zodra wij de door jou bestelde producten binnen hebben, laten we dit vakkundig monteren door onze vakmensen. Ondertussen houdt de binnenhuisadviseur contact met je. Van plan tot realisatie; je kunt gedurende het hele traject bij onze binnenhuisadviseur terecht.

 7. Binnenhuisadviseur NL Label interieurstylist

  Maak een afspraak met een interieurstylist

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 7014 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Alles rustig kunnen bekijken en bespreken.
De afhandelingen van de bestellingen werd goed geregeld. Het materiaal was ook goed. Het personeel was vriendelijk en terzake kundig. In een woord de service was goed.
Keurig geholpen bij de aankoop en geleverd volgens plan
Idem als hierboven

De woonwinkels van TMC

Laat je adviseren én inspireren door één van onze interieurstylisten