Woonwinkel Zeeland

De interieurspecialist van Zeeland met woonwinkels in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

Ontdek TMC Wonen, de interieurinrichter van zuid-west Nederland

Ben je op zoek naar een woonwinkel in Zeeland? Dan bent je bij TMC Wonen aan het juiste adres! In één van onze 4 woonwinkels in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom, vind je altijd wel een inrichting die bij jou past. Of het nu gaat om meubels zoals eettafels en kasten, of om vloeren of raam- en wandbekleding, je kunt bij ons terecht.

Daarom kies je voor TMC Wonen:

 • 100% maatwerk, persoonlijk en zorgeloze service
 • 4 woonwinkels
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8,6
 • Diverse topmerken


Persoonlijk advies & interieuradvies aan huis

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe inrichting van het interieur kan je overweldigd raken door de vele mogelijkheden. Persoonlijke aandacht voor jou en jouw situatie staat bij ons centraal en daarom denken we graag met je mee over een passende oplossing voor jouw huis. In onze woonwinkels kun je terecht voor een (vrijblijvend) interieuradvies op maat. We komen, wanneer jij dit wilt, ook bij jou thuis langs en geven tips voor de beste inrichting van de woning. Met topmerken als XOOON, Henders & Hazel, Luxaflex, Swissflex en Quick Step vind je altijd wel iets in onze woonwinkel wat bij je past. Ook helpen we met de installatie van jouw nieuwe aankoop. Onze eigen vakmannen monteren bijvoorbeeld dagelijks gordijnen, zonwering en vloeren voor onze klanten.

Onze woonwinkels

De TMC woonwinkels vind je op drie locaties: Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom. Zo is er altijd een woonwinkel bij jou in de buurt. Vanuit bijvoorbeeld Terneuzen, Middelburg of Zierikzee ben je binnen een half uurtje in onze vestigingen in Goes. In Goes vind je namelijk maar liefst twee woonwinkels. Een winkel is gespecialiseerd in vloer, raam en wand. Bij de andere woonwinkel, TMC WoonWenz, vind je heel veel meubels van merken zoals H&H, XOOON en BHS. Ook kun je hier terecht voor raam- en wandbekleding en voor vloeren. We verwelkomen jou graag binnenkort in één van onze vestigingen!

Bezoek onze woonwinkels

 • Machteld

  Adviseur

  Vestiging: TMC Goes

  Aantal jaren in dienst: 4

  Maak kennis met het creatieve brein van TMC Goes. Machteld kan je als geen ander (stylings)tips geven voor het (her)inrichten van je interieur. Daarnaast heeft ze veel kennis van raambekleding, wandbekleding en vloerbekleding.

 • TMC Goes
  Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
  TMC WoonWenz
  Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Bergen op Zoom
  v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Kruiningen
  Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
  TMC Logistiek/Planning
  Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122