Maak afspraak

Woonwinkel Zeeland | TMC Wonen

Dé woonwinkels van Zeeland vind je in Goes en Kruiningen.


Vraag nu interieuradvies aan


TMC heeft 3 Woonwinkels in Zeeland

Opzoek naar een woonwinkel in Zeeland? TMC is met drie woonwinkels, dé woninginrichter van Zeeland. Bij TMC kan je terecht voor vloeren, binnenzonwering, buitenzonwering, slapen, verf, behang en heel veel meubels. TMC is daarmee een totaal aanbieder op het gebied van woninginterieur in Zeeland. In de woonwinkels vind je veel inspiratie én advies. Onze adviseurs zijn opgeleid tot binnenhuisadviseurs. Dat wil zeggen dat ze jou kunnen voorzien van het beste interieuradvies in Zeeland! Wil je een bank kopen in Goes? Of een maatwerk bank in Kruiningen? Kom langs of maak een afspraak in één van onze woonwinkels in Zeeland. Van harte welkom!


MAAK AFSPRAAK

TMC Goes

Waarom zou je TMC Goes bezoeken op de Goese woonboulevard? TMC Goes is hét inspiratie centrum op het gebied van wooninterieur, gespecialiseerd in binnenzonwering, vloeren, verf & behang, slapen en meer. Zo vind je ook de grootste buitenzonwering (terrasoverkappingen, rolluiken, serres etc) showroom van zuid-west Nederland bij TMC Goes. Daarnaast vind je o.a. de Luxaflex Gallery Shop, de meubelstoffeerderij en het unieke slaapadvies bij TMC Goes in Zeeland! Kom voor nog meer inspiratie én advies naar TMC in Goes. Goes is centraal gelegen in Zeeland en daardoor goed bereikbaar, parkeren kan gratis op ons eigen terrein.

TMC WoonWenz

Als je opzoek bent naar nieuwe meubels moet je zeker TMC WoonWenz eens bezoeken! Met onder andere merken zoals XOOON, Henders & Hazel, Budget Home Store en meer. Ben je opzoek naar een industriële stijl, klassieke stijl of landelijke stijl? Dankzij het grote en brede aanbod kan je voor elke woonstijl slagen bij TMC WoonWenz! En dat kan in verschillende prijsklassen. Kies jij voor design of voor betaalbaar wonen? De woonwinkels TMC Goes en TMC WoonWenz liggen op minder dan twee minuten loopafstand van elkaar. Hierdoor kan je heel veel inspiratie opdoen op loopafstand. Kom je met de auto? Dan kan je gratis parkeren op ons eigen parkeerterrein.

TMC Kruiningen

De derde woonwinkel in Zeeland vind je in Kruiningen. TMC Kruiningen is een woonwinkel waar je kan slagen voor binnenzonwering, vloeren en meubels. Ben je opzoek naar een betonlook pvc vloer, een maatwerk tv meubel, een elektrische sta-op fauteuil of een maatwerk hoekbank? Dan ben je bij TMC Kruiningen op dé juiste plek. Om het uitzoeken van je nieuwe interieur makkelijker en leuker te maken biedt TMC Kruiningen ook een uitgebreid (3D) advies aan. Één van de mogelijkheden is dat je virtuele, dankzij een 3D-bril, al in jouw nieuwe interieur kan kijken, zonder dat het er nog maar een meubel staat. Van harte welkom bij TMC Kruiningen!

TMC Bergen op Zoom

TMC Bergen op Zoom is de enige woonwinkel van TMC die je net buiten Zeeland tegenkomt: in het westen van Noord-Brabant. Op slechts 15 minuten vanaf de grens tussen Zeeland en Noord-Brabant vind je woonwinkel van TMC. En de woonwinkel is de moeite waard om te bezoeken. TMC Bergen op Zoom heeft een uitgebreid assortiment: binnenzonwering, vloeren, verf & behang en meubelen. Daarnaast kan je ook hier terecht voor een uitgebreid interieuradvies. Gaan jullie verbouwen of verhuizen? Of wil je meer sfeer in je interieur? Onze adviseurs helpen je met alle lastige interieurvragen.

  • Aart-Jan

    Bedrijfsleider

    Vestiging: TMC WoonWenz

    Aantal jaren in dienst: 6

    Al meer dan zes jaar is Aart-Jan werkzaam bij TMC en sinds een jaar is hij fulltime werkzaam als bedrijfsleider bij TMC WoonWenz in Goes. Met zijn gedrevenheid, tomeloze inzet en bevlogenheid geeft hij leiding aan het team in WoonWenz.