Meubelwinkel Zeeland

Locaties in Goes of Kruiningen.

Ben je op zoek naar meubels in Zeeland? Dan ben je bij TMC Wonen aan het juiste adres. Met onze uitgebreide collectie in meubels helpen we je graag bij het (her)inrichten van je interieur. In maar liefst drie van onze vier woonwinkels, in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom, kun je terecht voor ons grote assortiment.

Van maatwerk meubels tot budget meubels

Bij de meubelwinkels van TMC Wonen kun je terecht voor een breed scala aan meubelen in diverse stijlen en sferen. Zo vind je bij ons banken, stoelen, eettafels, salontafels, fauteuils, bedden, verlichting en een groot assortiment accessoires. Zo is er altijd wel iets wat bij je past. Of je nu op zoek bent naar iets voor in de slaapkamer, keuken of voor in de woonkamer. Bovendien kun je bij TMC Wonen terecht met ieder budget. Of je nu op zoek bent naar een luxe inrichting of een goedkopere inrichting.

Persoonlijk advies & interieuradvies aan huis

Ben je van plan jouw woning in te richten, maar je twijfelt nog over jouw smaak? Wil je weten wat de voordelen zijn van verschillende soorten producten? Dankzij ons persoonlijke advies en ons vrijblijvende interieuradvies helpen we onze echte binnenhuisadviseurs jou graag met jouw persoonlijke situatie. Je kunt zelfs al kiezen voor een gratis interieuradvies aan huis wanneer je op zoek bent naar nieuwe meubels of een compleet nieuwe inrichting in Zeeland.

Onze meubelwinkels

Onze meubelzaken vind je op drie locaties in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom. Ideaal wanneer je woonachtig bent in bijvoorbeeld Terneuzen, Middelburg, Zierikzee of een andere Zeeuwse locatie, want dit is over het algemeen goed aan te rijden. Vanuit Terneuzen, Middelburg of Zierikzee ben je bijvoorbeeld binnen een half uurtje in onze winkel in Goes, waar wij een uitgebreid assortiment van onze meubels tentoongesteld hebben.

Bezoek onze woonwinkels

Neem contact op Plan route
Neem contact op Plan route
Neem contact op Plan route
Neem contact op Plan route
 • Machteld

  Adviseur

  Vestiging: TMC Goes

  Aantal jaren in dienst: 4

  Maak kennis met het creatieve brein van TMC Goes. Machteld kan je als geen ander (stylings)tips geven voor het (her)inrichten van je interieur. Daarnaast heeft ze veel kennis van raambekleding, wandbekleding en vloerbekleding.

 • TMC Goes
  Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
  TMC WoonWenz
  Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Bergen op Zoom
  v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Kruiningen
  Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
  TMC Logistiek/Planning
  Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122