Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Musterring Outdoor Karpet Geel
Close Up Outdoor Limited Edition

Outdoor vloerkleden in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

Wil je het buiten net zo sfeervol maken als binnen? Maak jouw buitenruimte af met een prachtig outdoor karpet. Naast een brede collectie maatwerk vloerkleden voor binnen hebben wij ook een ruim aanbod outdoor varianten. Zo hebben wij van de merken Limited Edition en Musterring altijd een karpet die bij jou woonwensen past. Ontdek onze mooiste outdoor karpetten in onze woonwinkels in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom.

Laat je inspireren

Bezoek onze woonwinkel in Goes, Kruiningen of Bergen op Zoom en laat je adviseren door onze deskundige adviseurs. De maatwerk mogelijkheden zijn eindeloos. Kom langs en laat je inspireren.

Outdoor Karpet Musterring Rond
Net zo stijlvol buiten als binnen met een outdoor karpet.
Poolside Carra Outdoor Limited Edition Karpet
Terrazza Outdoor Karpet Limited Edition
Limited Edition Poolside vloerkleed

Voor- en nadelen

  • Fijn aan de voeten
  • Stijlvol
  • Maatwerk mogelijk
  • Weerbestendig
  • Makkelijk te reinigen
  • Wordt snel vies
  • Kan verkleuren in de zon
Outdoor Karpet Pation Limited Edition
Pation Close Up Limited Edition Outdoor

Wat zijn outdoor vloerkleden?

Outdoor vloerkleden zijn kleden die gebruikt kunnen worden in buitenruimtes. Ze zijn altijd gemaakt van materialen die goed bestand zijn tegen de weersomstandigheden. Door een buiten vloerkleed neer te leggen maak je jouw terras in één handomdraai sfeervol en comfortabel. Een vloerkleed is fijner aan de voeten, zowel wanneer de tegels warm als koud zijn. Buiten karpetten zijn verkrijgbaar in vele kleuren, dessins en maten. Door onze mogelijkheden in maatwerk kunnen wij een buiten vloerkleed altijd geheel op maat leveren.

Kom langs bij TMC Wonen voor jouw nieuwe outdoor vloerkleed

Klanten beoordelen ons met een 8.5

Op basis van 5188 beoordelingen
Het is goed geregeld
In de winkel accuraat. We voelden ons welkom en jullie namen alle tijd c Die we nodig hadden. Ophanging van de gordijnen: Netjes en volgens telefonische afspraak. I.v.m. Corona maatregelen maak ik nu maar gebruik van deze manier om aan te geven dat de gordijnen aan de voorkant toch niet goed af- , aansluiten. Bart heeft op de bon daarvan een notitie gemaakt. Graag willen wij nadat de COVID maatregelen het toelaten contact met u opnemen hoe dit kan worden opgelost. Met vriendelijke groeten Lia Rottier.
Het meedenken en de oplossing, die mij geboden is om mijn krakende stoelen in te leveren en nieuwe stoelen te kopen met een behoorlijke korting, daar was ik zeer tevreden over. De kwaliteit van de stoelen is prima en ze zitten goed. Mijn schoondochter Marjo was zeer ontstemd over het feit, dat de bezorgers geen mondkapje droegen en ook niet aan mij gevraagd hebben of ik dit wilde!!
ik ben goed geholpen en ook door de monteurs