Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Luxaflex duette shades
duette shade

Duette Shades hebben verschillende mogelijkheden, waaronder uitgebreide stof- en kleurkeuze en verschillende plooibreedtes en transparantieniveaus. De mogelijkheden op een rij:

  • Deze binnenzonwering is natuurlijk leverbaar in meerdere stofsoorten en kleuren zodat het perfect bij een nieuwe of bestaande inrichting gecombineerd kan worden.
  • Ook is er de keuze uit drie verschillende plooibreedtes: 25, 32 en 64 millimeter.
  • De gewenste en perfecte balans tussen lichtinval en privacy kan bepaald worden door de drie transparantieniveaus (doorschijnend, lichtdoorlatend en verduisterend) en het Top-Down/Bottom-Up systeem. Hiermee kun je de shades openen vanaf onder, vanaf boven of er tussen in en kan in dit geval ook gecombineerd worden met het elektrische PowerView systeem.
  • Duette Shades zijn geschikt voor vrijwel alle soorten ramen en deuren. Denk bijvoorbeeld aan boogramen, erkers en hoekramen, trapezoïden, ovale en ronde ramen, glazen schuifdeuren, dakramen, badkamerramen en keukenramen. De twee laatstgenoemde worden vaak gecombineerd met de zogenaamde DustBlock bewerking wat een antistatische, vocht- en vuilafstotende werking heeft waardoor de shades eenvoudiger te reinigen zijn en langer mooi blijven.
  • Tenslotte is het ook mogelijk om de shades te gebruiken op draai- en kiepramen. Hiervoor is een speciaal TruFit profiel beschikbaar, zodat het product geplaatst kan worden zonder te boren of te schroeven.

Meer informatie over Luxaflex Duette Shades.

Ontdek onze uitgebreide collectie Luxaflex Duette Shades in de winkels