Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Roze Luxaflex Duette Shades
Luxaflex Duette Shades Binnenzonwering

Er zijn vier soorten bediening mogelijk bij Duette Shades:

  • Elektrische bediening
  • Handmatige bediening
  • LiteRise
  • Slingerstang, schuifstok of een (eindeloos) koord/ketting

Wij lichten deze hieronder verder toe.

Elektrische bediening

De eerste mogelijkheid is een elektrische bediening, ook wel PowerView Motorisation genoemd. Hierbij is het mogelijk om gepersonaliseerde scenes in te stellen, per product of voor alle woonruimtes tegelijk. Denk bijvoorbeeld aan het automatisch sluiten van de verduisterende zonwering op de slaapkamer na zonsondergang, waarbij het systeem zelf de juiste tijd berekend. De bediening wordt gedaan met behulp van een PowerView Pebble afstandsbediening, een wandbedieningspaneel of met de PowerView app op je smartphone of tablet.

Handmatige bediening

De tweede mogelijkheid is handmatige bediening, waarbij gekozen kan worden uit verschillende opties. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de Duette Shades omhoog en omlaag te brengen met behulp van een SmartCord. Dit zichzelf oprollende koord voorkomt lange en rommelige draden aan je zonwering en houdt het geheel strak.

LiteRise

Wanneer je helemaal geen koorden, stangen of stokken wil, is LiteRise een ideale bedieningsoptie. Hierbij trek je de shades omhoog of omlaag aan de onder- of bovenlat en blijft het product hangen waar het losgelaten wordt.

Slingerstang

Tenslotte is het natuurlijk ook nog steeds mogelijk om de raambekleding te bedienen met een slingerstang, schuifstok of een (eindeloos) koord/ketting. Al deze bedieningssoorten zijn kindvriendelijk gemaakt door bijvoorbeeld de koordverbinders die breken als er druk op uitgeoefend wordt. Ontdek de mogelijkheden in onze showrooms en laat je adviseren door onze interieuradviseurs.

Ontdek onze uitgebreide collectie buitenzonwering in onze winkels