Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Jess Stoel En Bank Woonkamer
Jess Bruine Armstoel

Echte eyecatchers

Jess meubels

De collecties van Jess zijn eigentijds en gedurfd. Het Nederlandse merk bestaat al bijna 30 jaar en maakt designmeubelen van hoge kwaliteit, voor zowel binnen als buiten. Van stoelen en banken tot barstoelen en fauteuils, Jess combineert strakke belijning met comfort. De collecties passen zowel afzonderlijk als samen goed bij elkaar. Ben jij op zoek naar unieke meubelen? Dan ben je bij Jess aan het juiste adres. Onze adviseurs luisteren naar jouw woonwensen en adviseren je graag over de mogelijkheden.

Ontdek Jess

Ontdek de collecties van Jess bij TMC Wonen in Kruiningen. Onze adviseurs staan klaar om jou persoonlijk en deskundig te adviseren en te inspireren.

Jess Barstoel
Jess Outdoor stoelen en bank
Jess Woonkamer
Jess Stof Sand
Jess Armstoel
Stoffensamples Jess

Kom langs bij onze woonwinkel in Kruiningen en ontdek meer over Jess

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6880 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Buitengewoon fijn ontvangen, geholpen, begeleid. Ook het meedenken met het zoeken naar meubelen die konden voldoen aan mijn reumatische klachten was een buitengewoon fijne ervaring. Een dikke 10 krijgen jullie van ons.
al 26 jaar zijn wij klant bij tmc zowel voor meubels als verf behang en aankleding van interieur ik denk dat dit genoegt zegt dat wij altijd terug keren naar de winkels van tmc
Aan een ieder de goede raad: ga eerst langs bij TMC Wonen want dat bespaart op velerlei gebied !
In de showrooms zijn we geholpen door ervaren personeel met veel kennis van de artikelen. Snel konden alle aankopen goed worden geregeld, met de aandachtspunten die het personeel ons mee gaf. De leveringen waren zoals overeengekomen en de montage is door bekwaam personeel uitgevoerd en de ruimte netjes schoongemaakt.