Ontdek de collecties Advies in de winkel
Ontdek de collecties Advies in de winkel
TMC Woonevent bij onze woonwinkels in Goes

TMC Woonevent 28 oktober 2023

Ontdek tijdens het event onze nieuwe collecties, de laatste woontrends en laat al jouw zintuigen prikkelen.

Tijdens het event zullen er experts in de masterclasses alles vertellen over het prikkelen van de zintuigen. Ook zullen er speeddates plaatsvinden waarin jij alle woonvragen kunt stellen aan onze adviseurs. Geniet ook van alle heerlijke hapjes en drankjes!

Het woonevent vindt plaats op 28 oktober van 10:00 uur tot 17:00 uur met vrije inloop, maar vergeet je niet aan te melden voor de masterclasses en interieurspeeddates!

Gratis interieur advies bij TMC Kruiningen

Gratis advies bij TMC Kruiningen

Ontvang een gratis interieur advies in oktober bij TMC Kruiningen. Dit advies is tijdelijk gratis en heeft een waarde van € 550,-

Dit advies is alleen te boeken op de vrijdagen en zaterdagen in oktober. Meld je aan voor een gratis advies gesprek bij TMC Kruiningen!

Arte Interieur

Wij maken van jouw huis jouw thuis

In onze woonwinkels vind je de nieuwste trends en het mooiste assortiment. Dit combineren wij met het beste advies én montage door onze eigen vakmensen. Dit doen we al meer dan 45 jaar! Wij streven ernaar om de beste wooninrichter te zijn. Onze woonwinkels vind je in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom.

De woonwinkels van TMC

Laat je adviseren én inspireren in één van onze winkels

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6615 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Werden goed geholpen en vrij snel geleverd.
goede voorlichting. Behulpzaam en weten de klant goed te helpen
wij werden netjes te woord gestaan en zijn zelf door de winkel gelopen om onze keuze te maken.
Wij zijn enorm tevreden over de werkzaamheden die TMC bij ons verricht heeft. Het ziet er keurig uit, de mannen waren zeer vriendelijk en professioneel en er gebeurde niets zonder goed overleg. Wij raden TMC van harte aan!