Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Betonlook Vloer
Betonlook PVC Vloer

PVC, Vinyl en Linoleum vloeren kunnen de uitstraling van een betonvloer/gietvloer hebben.

Gietvloeren worden letterlijk gegoten. Hierdoor krijg je per vloer een ander uiterlijk. Denk maar aan de betonvloeren in Fabriekshallen die nu steeds vaker ook in woonhuizen gebruikt worden. Om een industriële look te creëren is een betonvloer/gietvloer een optimaal product! Het nadeel van deze vloeren is dat ze erg prijzig zijn en erg koud aanvoelen. Daarom zijn er dus look-a-likes.

PVC, Vinyl en Linoleum (ook wel Marmoleum genoemd) bieden het uiterlijk van een betonvloer en gietvloer, maar met de gemakken van een gelegde vloer. Deze voelen dus niet koud aan, maar zien er wel industrieel uit.

Mensen kiezen over het algemeen voor een Linoleum oftewel Marmoleum vloer om dit effect na te bootsen. Die bestaat namelijk uit twee verschillende gegoten lagen, waardoor het erg veel lijkt op een gietvloer. Marmoleum is wel een wat prijziger product, dus wanneer dit het budget te boven gaat, kunt u het beste kiezen voor een PVC vloer. Beide vloeren geleiden een eventuele vloerverwarming goed en zijn makkelijk schoon te houden.

Ontdek onze uitgebreide collectie vloeren in één van onze winkels