Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Vinyl vloer
PVC In Combinatie Met Vloerverwarming

Kinderen willen ontdekken! Kruipen, klimmen, leren lopen hoort er allemaal bij. En helaas valt er nog weleens een beker met drinken, beland er eten op de grond en de jonge kinderen hebben nog weleens een ongelukje. Daarom wil je een vloer die kidsproof is: geen harde vloer én eentje die goed tegen vocht kan. Welke vloer past daar het beste bij? We zetten een aantal vloeren op een rij.

Onze nr. 1: Marmoleum

Marmoleum staat bekend om zijn duurzame karakter. De vloer bestaat namelijk voor een groot gedeelte uit hernieuwbare grondstoffen. Vocht kan makkelijk worden afgenomen en de vloer vereist verder geen speciale behandelingen. Naden in de vloer kunnen worden dicht gelaserd, zodat er geen vocht onder de vloer kan komen. Het biedt daarnaast ook een klein beetje demping.

Onze nr. 2: PVC

De PVC vloer is een populaire vloer dankzij het onderhoudsarme karakter. De vloer kan zeer gemakkelijk afgedaan worden en is ontzettend sterk. Als de kinderen weleens met speelgoed gooien of speelgoed laten vallen dan is de kans om beschadigingen kleiner dan bij zachte vloeren.

Onze nr. 3: Vinyl

Vinly is een vloer waarop kinderen comfortabel en zorgeloos kunnen kruipen, spelen etc. Deze vloer is ietswat zacht en daarnaast ook nog eens heel gemakkelijk schoon te houden. Door de zachte structuur zie je wat sneller beschadigingen in de vloer.

Onze nr. 4: Tapijt

Tapijt is heerlijk zacht en erg comfortabel voor kinderen om op te kruipen en spelen. Bij tapijt is het wel van belang dat de juiste kwaliteit gekozen wordt om het tapijt goed schoon te houden. Daarnaast is het afdoen van tapijt minder makkelijk dan bij harde vloeren.

Bezoek onze woonwinkels voor een advies op maat voor jouw woonsituatie.

Ontdek onze uitgebreide collectie vloeren in één van onze winkels