Bezoek onze winkels Offerte aanvragen
Bezoek onze winkels Offerte aanvragen
Shiyar stoffeerderij Bergen Op Zoom
Herstofferen meubels Bergen Op Zoom

Stoffeerderij Bergen op Zoom

Bij de stoffeerderij in Bergen op Zoom zijn er vele mogelijkheden! Van het opnieuw bekleden van stoelen tot het vullen van kussens. Onze vakmensen geven jouw meubelen graag een tweede leven. TMC Bergen op Zoom is makkelijk te bereiken, bijvoorbeeld vanaf Roosendaal, Halsteren of Steenbergen. Het is mogelijk om de meubelen te laten ophalen en ook weer te bezorgen bij jou thuis.

Meubels laten stofferen door onze stoffeerders in Bergen op Zoom? Onze vakmensen staan voor jou klaar! Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan voor een prijsopgave passend bij jouw wensen.

Herstoffering meubels Bergen op Zoom
Bergen op Zoom stoffeerderij

Stoffering Bergen op Zoom

Bij TMC Bergen op Zoom ben je voor stoffering van jouw meubelen aan het goede adres! Als full-service meubelstoffeerder bekleden wij meubelen, repareren wij frames en vullen wij kussens op. Stoelen laten bekleden? Dan kan er gekozen worden voor een nieuwe stof en/of nieuwe vulling. Bovendien is het mogelijk om het frame van jouw zitmeubel te laten verstevigen of herstellen. Ook kunnen wij houten frames een andere kleur geven. Zo wordt jouw oude stoel zo goed als getransformeerd tot een nieuw stoel. De type stof, type stoel en andere bewerkingen worden meegenomen bij het vaststellen van de prijs. Bij het kiezen van de stof is het belangrijk om te bepalen hoelang u wilt dat de stof meegaat, bij normaal gebruik. Daarnaast kost de ene stof meer tijd om te bewerken en monteren dan de ander. De hoeveelheid stof en bewerkingen als capitonneren worden ook meegenomen in de prijs. Een duurzame manier om jouw interieur op te pimpen! Voor het laten herstofferen van jouw meubelen kun je ook terecht bij meubelstoffeerderij Zeeland in Goes.

Bij TMC Bergen op Zoom is het daarnaast ook mogelijk banken laten stofferen. De frames van banken kunnen we herstellen net zoals het opvullen van kussens en het herstofferen met een stof naar keuze. Ontdek meer over onze meubelstoffeerderijen en geef je meubelen een tweede leven.

Geef je meubel een tweede leven

  • Jarenlange stoffeerervaring
  • Vrijblijvende offerte
  • Snelle service
  • Keuze uit duizenden stoffen
  • Goede prijs/kwaliteitsverhouding
Herstoffering van meubels

Contact opnemen

Ben jij toe aan het vernieuwen van jouw (zit)meubel? We helpen je graag om het meubel nieuw leven in te blazen.  Neem contact met ons op door een offerte aan te vragen of bel met onze meubelstoffeerderij in Bergen op Zoom:

Telefoonnummer: 0164274477
E-mailadres: meubelstoffering@tmcwonen.nl

Kom langs in onze stoffeerderij in Bergen op Zoom