Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Meubelen Bij TMC Wonen

Bekijk onze collectie

Shop jouw favoriete items in onze online woonwinkel

Ben je op zoek naar leuke meubels of een compleet nieuw interieur? Dan ben je bij TMC Wonen aan het juiste adres! In onze webshop vind je ruim assortiment meubels zoals eettafels, kasten, banken, fauteuils en verlichting. Zo vind je in onze online woonwinkel altijd wel een meubel of woonaccessoire wat bij jou past.

Wil je liever onze woonwinkels bezoeken in plaats van shoppen via onze online meubelwinkel? Dat kan! Op de Goese woonboulevard vind je twee TMC woonwinkels, de andere woonwinkels vind je in Kruiningen en Bergen op Zoom. Je bent van harte welkom in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom!

Adviseur zitmeubelen WoonWenz Goes

Uitgebreid assortiment in onze online woonwinkel

In onze online meubelwinkel vind je meubels en andere woonartikelen van diverse topmerken, zoals Luukxs, Henders & Hazel, Be Pure Home en meer. We voorzien je van een inrichting voor alle plekken in jouw huis, de woonkamer, slaapkamer en eetkamer. Met duizenden artikelen in ons assortiment vind je in onze online woonwinkel altijd wel een match. Heb je een vraag over een product? Neem dan gerust contact opnemen met één van onze interieuradviseurs. We staan jou graag persoonlijk te woord.

Vloeren Bij TMC Wonen

Daarom kies je voor TMC Wonen

  • 100% maatwerk, persoonlijk en zorgeloze service
  • 4 fysieke woonwinkels
  • Gemiddeld beoordeeld met een 8,5
  • Diverse topmerken
Woonwinkel Bergen Op Zoom

Onze woonwinkels

Naast een online meubelwinkel met diverse woon- en slaapmeubels en -accessoires, heeft TMC Wonen ook een viertal fysieke vestigingen. In Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom vindt u onze woonboulevards. Twijfel je dus over een product, wil je een product in het echt zien in plaats van via onze online meubelwinkel óf wil je advies van onze medewerkers? Kom dan naar één van onze winkels!

Kom langs bij TMC Wonen

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 7199 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Wij konden zonder opdringerig personeel rustig rond kijken hadden we een vraag dan kregen we een goed antwoord
Zeer deskundig en snel
Goede ervaring net als vorige keer.
Prima service Netjes gelegd Vriendelijk personeel