Bezoek onze winkels
Bezoek onze winkels
Hoofdkussens Goes
Hoofdkussens nekklachten

Verschillende soorten hoofdkussens

Een goed kussen is, samen met een goed matras, bepalend voor de kwaliteit van je nachtrust.  Daarom adviseren wij jou graag bij een nieuw hoofdkussen. Er zijn 2 groepen in hoofdkussens: comfortkussens en ergonomische kussens. De eerste vorm je zelf en de tweede is voorgevormd met bijvoorbeeld een nekrol. Comfortkussens zijn gevuld met natuurlijke materialen zoals dons, wol of kapok. Ergonomische kussens hebben een neksteun en zijn volledig gemaakt van schuim. Hierin onderscheiden we de volgende vier subgroepen: latex, traagschuim, geltex of koudschuim.
Kom langs bij TMC Wonen in Goes en laat je adviseren door deskundige adviseurs.

Het juiste hoofdkussen kan bijdragen aan:

  • Minder spanning in de nek
  • Minder hoofdpijn
  • Minder stijve spieren
  • Ontspannen schouders
  • Rustiger slapen
  • Goede ondersteuning van de wervelkolom
Ergonomische hoofdkussens
Stevig hoofdkussen

Laat je adviseren

Een hoofdkussens is 100% persoonlijk

Een hoofdkussen is heel persoonlijk. Daarom kijken wij naar de matras waarop je slaapt, wat jouw favoriete slaaphouding is en welke invloed jouw temperatuur hierop heeft. Uiteraard is jouw persoonlijke voorkeur doorslaggevend. Je kiest je eigen lekkere kussen! Als de spieren in hals en nek optimaal ontspannen, liggen we op het beste kussen. Wij helpen je daar graag bij. Daarnaast vertellen we je hoe je zo lang mogelijk plezier kunt hebben van jouw kussen. We adviseren je daarom over hoe je jouw kussen kunt reinigen en het ‘onderhoud’.

Merken

Adviseur hoofdkussens
Adviseur Hoofdkussens

Johan

Een goed hoofdkussen kan nek-, schouder- en rugklachten voorkomen

Kom langs bij TMC in Goes voor je nieuwe hoofdkussen

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 7005 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Zeer tevreden over het bezoek op de bedden afdeling, met name voor Dhr. Johan Butijn. De Intake vooraf daarna de SlaapID-sensor, en het advies om tot een goede keus te komen.
Winkel was onbekend voor ons, maar wij zijn heel goed geholpen met onze keuze van aanschaf nieuwe bank, de service en vriendelijkheid is top. SUPER. Heel goede communicatie voor levering bank. Wij gaan zeker in de toekomst nog langst voor andere aanschaf meubelen. Bedankt voor de goede service, doe zo verder.
We zijn op een prettige manier geholpen en zijn van deskundig advies voorzien. De levering verliep snel en correct. De gekochte kasten zijn goed gemonteerd. Al met al prima tevreden!!
Worden altijd vriendelijk geholpen en de service is goed.