Bezoek onze winkels
Bezoek onze winkels
Silva Floors Bergen Op Zoom Houten Vloeren
BOZ Houten Vloeren Bauwerk

Ga voor hout

Ontdek Houten Vloeren in Bergen op Zoom

Wil jij een vloer die je hele leven meegaat? Kies dan voor een houten vloer en bezoek onze woonwinkel in het zuiden van Noord-Brabant: TMC Bergen op Zoom. Een houten vloer is uniek en geen plank is het zelfde. Houten vloeren brengen je woning tot leven, of je nu gaat voor een lange robuuste plank of een subtiele visgraat. Daarnaast passen ze ook nog eens in iedere woonstijl. Zo kun je door de jaren heen wisselen van interieur zonder dat de vloer vervangen hoeft te worden.

In onze winkel in Bergen op Zoom hebben we een complete afdeling ingericht met een ruim assortiment aan houten vloeren. Van parket tot tapis, onze specialisten vertellen je graag meer over deze bijzondere vloeren.

Raak geïnspireerd

Kom langs zodat onze deskundige adviseurs alles kunnen vertellen over houten vloeren en een persoonlijk advies kunnen geven. Bezoek TMC Bergen op Zoom en laat je inspireren.

Voor- en nadelen

  • Onderhoudsvriendelijk (in hoeverre is afhankelijk van de afwerking)
  • Vele kleuren en afwerkingen mogelijk
  • Keuze uit veel patronen
  • Geschikt i.c.m. vloerverwarming
  • Milieuvriendelijke vloer
  • Vlakke ondervloer noodzakelijk
  • Niet makkelijk zelf te leggen
Bergen Op Zoom parketafdeling
Close Up Houten Vloer Bergen Op Zoom

Houten vloeren bij TMC Bergen op Zoom

In Bergen op Zoom vind je een ruim aanbod van houten vloeren. Onze adviseurs staan we voor je klaar om je te adviseren. Onthoud dat een houten vloer een natuurproduct is, hierdoor vraagt hij meer aandacht dan bijvoorbeeld een PVC vloer in houtlook. Eén van de kenmerken van hout is dat de vloer altijd werkt, ook wanneer deze volledig verlijmd is. Daarnaast is de relatieve luchtvochtigheid van de omgeving van belang voor de conditie van je vloer. Om deze zo goed mogelijk op peil te houden moet de luchtvochtigheid tussen de 50 en 60 procent liggen. Een belangrijk punt waar je altijd op moet letten, zeker wanneer er vloerverwarming ligt. Uiteraard voorzien we je voor aanschaf van uitgebreid advies. Ook voor renovatie van een bestaande houten vloer of onderhoudsmiddelen kun je bij ons terecht. Voor Houten Vloeren in Zeeland kan je terecht bij onze woonwinkel TMC Goes.

Neem contact met ons op of bezoek onze TMC Bergen op Zoom voor een persoonlijk advies.

Silva Floors Bergen Op Zoom
Houten Vloer Bergen Op Zoom

​Persoonlijk advies voor houten vloeren in Bergen op Zoom

Kom langs in onze woonwinkel in Bergen op Zoom en bekijk onze speciale houten vloeren afdeling ingericht met een ruim assortiment aan houten vloeren. Van parket tot massieve houten vloeren, we hebben het allemaal. Eén van onze specialisten adviseert je graag wat de beste vloer is voor jou. Bij TMC Wonen krijg je persoonlijk advies door een van onze ervaren houtspecialisten. Samen kijken we wat past bij de wensen en de (bestaande) woning. Het opmeten en leggen van houten vloeren in Brabant wordt gedaan door ons team van eigen parketteurs. Zo ben je gegarandeerd van de beste vak- en maatwerk houten vloer.

Merken

Houten Vloeren Bergen Op Zoom
Adviseur Houten Vloeren Bergen Op Zoom

Johan jr.

Kies je voor een houten vloer, dan kies je duurzaam

Kom naar TMC Bergen op Zoom voor jouw nieuwe houten vloer

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 7014 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Heeft aan onze verwachtingen voldaan volgens gemaakte afspraken
Voorlichting over kastenwanden en afspraken over trapbekleding
We moesten de rails van onze lamellen vervangen. In de winkel werd ik goed geholpen door deskundig personeel. Vervangende rails werd snel geleverd en kon door de goede aanwijzingen makkelijk door mijzelf geplaatst worden
mijn opdracht is nog in behandeling. Aanbevelen volgt later als de klus is geklaard !