Bezoek onze winkels
Bezoek onze winkels
Woonkamer Visgraat Tapijt

De voordelen van voor jouw nieuwe woonkamervloer

Tapijt is het vloertype wat zorgt voor warmte en comfort, doordat het zacht is. De mogelijkheden zijn zo goed als eindeloos en het heeft een luxe uitstraling. Bij TMC Wonen hebben we al meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van tapijt vloeren. Tapijt vind je in onze woonwinkels in Bergen op Zoom, Goes en Kruiningen. Naast tapijt zijn er tegenwoordig veel andere keuzes voor vloerbedekking. Ondanks de vele keuzemogelijkheden leggen onze vakmensen jaarlijks nog veel tapijt vloeren, vloerkleden en tapijttegels. Mogen we binnenkort tapijt in jouw woonkamer leggen? Maak dan een afspraak.

Raak geïnspireerd

In onze woonwinkels staan deskundige adviseurs voor jou klaar om jou te inspireren. Door eerlijk en persoonlijk advies zoeken we samen naar de tapijtvloer die past in jouw woonkamer. Kom langs en laat je adviseren en inspireren.

Goed om te weten over tapijt

  • Onderhoudsgemak
  • Comfortabel
  • Geluiddempend
  • Stelt minder eisen aan de ondervloer, dus gemakkelijker te verwerken
  • In het juiste materiaal en maakwijze de beste keuze voor astma en huisstofmijt allergie
  • Iets vlekgevoeliger
  • Niet plaatselijk te renoveren
  • Moeilijker zelf te leggen
Desso Marble Tapijt Rood

Specialisten in tapijtvloeren

Het leggen van een tapijtvloer is niet eenvoudig zelf te doen. Er moet op meerdere zaken gelet worden. Allereerst of de ondervloer egaal en één geheel is. Daarnaast of het schoon, stof- en vetvrij is, en of er geëgaliseerd moet worden. Ook moet gekeken worden of de ondervloer van hout is. Wanneer dit het geval is, moet er een extra laag hardboard of spaanplaat onder. Andere dingen waar naar gekeken moet worden zijn: ligt de ondervloer haaks op de leg richting van het tapijt? Is het beter om volledig te verlijmen? Of toch aanspannen? Onze adviseurs en vakmensen weten hier alles van en nemen deze vraagstukken graag voor jou uit handen. Kom langs in één van onze winkels en laat je adviseren.

Desso Tapijt Bij TMC Wonen

Ook fan van tapijt?

Kies voor zachte vloerbedekking

Bij TMC weten onze deskundige adviseurs precies welk soort tapijt past bij jouw woonwensen. Voor de mensen die gaan voor een natuurlijke tapijtvloer, is een tapijt gemaakt van katoen of wol dé tapijtvloer. Voor mensen die graag hun tapijt even goed willen schoonmaken adviseren we synthetisch tapijt. Voor tapijt in een ruimte die veel gebruikt wordt bevelen we bouclé tapijt aan. Voor tapijt in de woonkamer bevelen we polig tapijt aan. Hierbij kun je kiezen uit hoog-en laagpolig tapijt.

Merken

Desso Soft Planks
Adviseur Tapijt

Carmen

Tapijt is de meest comfortabele vloer voor je voeten

Kom naar TMC voor jouw nieuwe tapijtvloer

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 7014 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
de monteur, een fijn man
Jammer van eerste serieuze grote fout!
Vitrage voor de woonkamer op laten meten en besteld. Er komt zonder afspraak vooraf een rekening om een voorschot te betalen. Wanneer de vitrage gemaakt is kreeg ik een berichtje dat ik deze op kon halen. Hierover was ook niets afgesproken bij de aankoop. Ging er toch wel van uit dat je bij een besteding van 1800 euro de vitrage afleverd bij mensen thuis. Voorgaande jaren bij aankoop nooit tegen deze problemen opgelopen.
Vertrouwen in TMC is groot maar kunnen ze het elke keer weer waarmaken denk je steeds. En ook deze keer hebben ze ons weer verrast met een mooi stukje werk.