Bezoek onze winkels
Bezoek onze winkels
Blauw Vloerbedekking in de slaapkamer

Tapijt trapbekleding

Tapijt als trapbekleding biedt veel verschillende mogelijkheden. Zo kun je de keuze maken uit rechthoekige trapmatten, trapmaantjes of een traploper. Je kan er ook voor kiezen om de gehele treden te bekleden, eventueel inclusief de zijkanten.

Let op niet alle tapijt stoffen zijn geschikt voor het bekleden voor jouw trap. Dit komt omdat de dichtheid van de polen erg hoog moet zijn en moet de structuur stevig genoeg zijn. Laat je om deze reden adviseren door onze deskundige adviseurs in onze woonwinkels.

Raak geïnspireerd

Wil jij je trap eens goed aanpakken en een nieuwe look geven door een complete traprenovatie? Bezoek dan onze woonwinkels in Goes, Kruiningen en Bergen op zoom en ontdek het uitgebreide assortiment trapbekleding. Laat je adviseren door onze deskundige adviseurs over welke trapbekleding het beste bij jouw wensen aansluit.

Trapbekleding in de Woonwinkel bij TMC Goes
Antraciet Trapbekleding
Creamy Latte trapvloerbedekking in de hal
Wabi Sabi woonstijl met trap tapijt
De eyecatcher bij binnenkomst
Tapijt Trapbekleding Proef Stof

Voor- en nadelen

  • De trap hoeft niet meer geschilderd te worden
  • Geluiddempend
  • Keuze uit veel verschillende dessins
  • Trap beschadigd minder snel
  • Lastig om zelf te leggen
  • Vlekgevoeliger
Blauw Tapijt op de Trap

Tapijt werkt geluidsdempend

Door je trap te laten bekleden met tapijt krijg je veel meer voordelen dan een houten trap. Denk hierbij aan geluidsdempende werking en tegen het uitglijden van de trap. Door het tapijt voelen de tredes zacht en warmer aan je voeten.

Tapijt kan in verschillende natuurlijke materiaalmogelijkheden worden gemaakt, zoals wol, katoen, sisal en zijde. Ook is er veel keuze in verschillende soorten kleuren wat past bij jouw interieur.

Chique Tapijt Trapbekleding

Kosten tapijt trapbekleding

De kosten om een trap te laten bekleden kunnen erg verschillen. Iedere trap is weer anders en iedereen wil weer een ander product. Een richtprijs waar je aan kan denken is 45 euro per vierkante meter waarbij je op een prijs van ongeveer 150 euro per trede komt. Je kiest samen met een adviseur welk product je wil. Vervolgens hebben wij onze eigen vakmensen die je trap in komen meten. Hierna beslis je op basis van een definitieve offerte of je akkoord wil gaan met de prijs en wordt je trap helemaal naar jouw eigen wens bekleedt!

Merken

Parade Tapijt Trapbekleding in de slaapkamer
Adviseur Traprenovatie

Elly

Jouw trap als eyecatcher bij binnenkomst

Kom naar TMC voor jouw nieuwe tapijt trapbekleding

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6682 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Vriendelijk geholpen
Tot 2 keer toe wordt ik gebeld dat mijn gordijnen in de winkel klaarliggen en tot 2 keer toe kom ik erom en blijken ze in magazijn te liggen. 2 verschillende orders
Mooi op tijd geleverd. De kastdeurtjes werden perfect afgesteld. Super blij mee
Prima geholpen. Goede afspraken gemaakt en werk zeer goed gedaan.