Bezoek onze winkels
Bezoek onze winkels
Tapijt Trapbekleding Tretford

Tapijt trapbekleding

Tapijt als trapbekleding biedt veel verschillende mogelijkheden. Zo kun je de keuze maken uit rechthoekige trapmatten, trapmaantjes of een traploper. Je kan er ook voor kiezen om de gehele treden te bekleden, eventueel inclusief de zijkanten.

Let op niet alle tapijt stoffen zijn geschikt voor het bekleden voor jouw trap. Dit komt omdat de dichtheid van de polen erg hoog moet zijn en moet de structuur stevig genoeg zijn. Laat je om deze reden adviseren door onze deskundige adviseurs in onze woonwinkels.

Raak geïnspireerd

Wil jij je trap eens goed aanpakken en een nieuwe look geven door een complete traprenovatie? Bezoek dan onze woonwinkels in Goes, Kruiningen en Bergen op zoom en ontdek het uitgebreide assortiment trapbekleding. Laat je adviseren door onze deskundige adviseurs over welke trapbekleding het beste bij jouw wensen aansluit.

Trapbekleding in de Woonwinkel bij TMC Goes
Trapbekleding Van Tapijt
Trapbekleding Tapijt
Tapijt Op De Trap
De eyecatcher bij binnenkomst
Tapijt Trapbekleding Proef Stof

Voor- en nadelen

  • De trap hoeft niet meer geschilderd te worden
  • Geluiddempend
  • Keuze uit veel verschillende dessins
  • Trap beschadigd minder snel
  • Lastig om zelf te leggen
  • Vlekgevoeliger
Blauw Tapijt op de Trap

Tapijt werkt geluidsdempend

Door je trap te laten bekleden met tapijt krijg je veel meer voordelen dan een houten trap. Denk hierbij aan geluidsdempende werking en tegen het uitglijden van de trap. Door het tapijt voelen de tredes zacht en warmer aan je voeten.

Tapijt kan in verschillende natuurlijke materiaalmogelijkheden worden gemaakt, zoals wol, katoen, sisal en zijde. Ook is er veel keuze in verschillende soorten kleuren wat past bij jouw interieur.

Chique Tapijt Trapbekleding

Kosten tapijt trapbekleding

De kosten om een trap te laten bekleden kunnen erg verschillen. Iedere trap is weer anders en iedereen wil weer een ander product. Een richtprijs waar je aan kan denken is 45 euro per vierkante meter waarbij je op een prijs van ongeveer 150 euro per trede komt. Je kiest samen met een adviseur welk product je wil. Vervolgens hebben wij onze eigen vakmensen die je trap in komen meten. Hierna beslis je op basis van een definitieve offerte of je akkoord wil gaan met de prijs en wordt je trap helemaal naar jouw eigen wens bekleedt!

Parade Tapijt Trapbekleding in de slaapkamer
Adviseur Traprenovatie

Elly

Jouw trap als eyecatcher bij binnenkomst

Kom naar TMC voor jouw nieuwe tapijt trapbekleding

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 7005 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Uitstekend advies van Elly, positieve houding van de meedenkende afdeling planning, en vakkundig de Forbo linoleum gelegd door Jan (achternamen niet vermeld om privacy redenen, maar de waardering is er niet minder door)
Onze ervaring met TMC wonen Bergen op Zoom is heel goed. Je wordt heel goed geluisterd wat je wilt en krijg dan hele specifieke uitleg oever wat zij vinden dat je zou kunnen doen. In ons geval was dat het uit kiezen van de PVC vloer en de kluer van de muren. Het advies wat de medewerksters ons gegeven hebben heeft geresulteerd in een fantastich resultaat waar wij heel blij mee zijn.
ze waren vriendelijk en gaven goed advies, ze begrepen al snel wat ik bedoelde
Ik ben snel en goed geholpen