Bezoek onze winkels
Bezoek onze winkels
Vloeren Bij TMC Wonen
PVC Trapbekleding

Wij adviseren je graag bij het laten renoveren van jouw trap

Uren bezig zijn met het wegkrabben van lijmresten en het schuren van je traptreden. Voor veel mensen een herkenbaar iets als je je trap wilt renoveren. Wanneer je de trap volledig wil schilderen, loop je vaak tegen de overblijfselen aan van vorige trapbekledingen. Denk daarom eens aan een andere vorm van traprenovatie: het bekleden van je trappen met bijvoorbeeld laminaat, PVC, vinyl of zelfs echt hout. Of een zacht, warm en geluiddempend tapijten vloer, eventueel in de vorm van een loper. Het is allemaal mogelijk en de collectie van TMC Wonen biedt je daarin een scala aan keuzemogelijkheden. En het leggen of monteren van de trapbekleding? Dat doen wij, zodat je zeker weet dat het goed gebeurt. Op deze manier verzorgen wij jouw traprenovatie!

 

Raak geïnspireerd

Wil jij je trap eens goed aanpakken en een nieuwe look geven door een complete traprenovatie? Bezoek dan onze woonwinkels in Zeeland (Goes en Kruiningen) en ontdek het uitgebreide assortiment trapbekleding. Onze deskundige adviseurs staan voor jou klaar om je te adviseren welke trapbekleding het best bij jou past.

Voor- en nadelen

  • Trap hoeft niet meer geschilderd te worden
  • Geluiddempend
  • Trap beschadigd minder snel
  • Veel mogelijkenheden in dessins/materialen
  • Je kan het combineren met de vloer
  • Niet makkelijk zelf te leggen
  • Arbeidsintensief
Traprenoveren bij TMC Wonen
Roze tapijt op trap

Wat kies jij?

Soorten trapbekleding

Trappen kunnen bekleed worden met vrijwel alle materialen die ook op de vloer gelegd worden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om voor geproduceerde overzettreden over de traptreden te zetten van laminaat of hout. Dit is een duurzame oplossing en zeker in het geval van hout erg slijtvast. Ben je op zoek naar trapbekleding die praktisch en gemakkelijk schoon te houden is? Dan kun je het beste kiezen voor vinyl of PVC. Bij deze relatief gladde materiaalsoorten is het wel aan te raden om gebruik te maken van een antislip trapprofiel. Voor een advies en uitvoering van een traprenovatie in Zeeland ben je bij TMC Wonen aan het juiste adres.

Traprenovatie kosten

Trap renoveren kosten Zeeland

Wat kost het om een trap te laten renoveren? Iedere trap is anders en ook elk product is weer anders, waardoor de kosten verschillen. Als stelregel geven wij aan dat het renoveren van een trap, als je kiest voor een product tot en met de prijsklasse van 45 euro per vierkante meter, ongeveer 150 euro per trede kost (materiaal & arbeid). Samen met de adviseur kies je de vloer uit die past bij jou wensen en jou woonsituatie. Vervolgens komt een van onze vakmensen langs om de vloer in te meten. Op basis van deze informatie maakt de adviseur de definitieve offerte op en beslis je vervolgens of je akkoord gaat met de prijs. We staan voor je klaar om jouw nieuwe trap te renoveren naar jouw wens!

Trapbekleding laminaat

Traprenovatie met vloerbedekking

Tapijt als vloerbekleding op de trap is zacht, sfeervol, warm en geluiddempend. Een trap bekleden met tapijt kent vele mogelijke uitvoeringen. Je kunt kiezen voor rechthoekige trapmatten, trapmaantjes of een traploper. Ook is er de mogelijkheid om de traptreden volledig te stofferen, eventueel met de zijkanten erbij. Een open trap en zowel een gesloten trap kunnen wij voor je stofferen! Let wel op dat niet alle tapijtsoorten hiervoor geschikt zijn, want de dichtheid van de polen moet hoog zijn en de structuur stevig genoeg. Vraag dit altijd na bij onze adviseurs. Het opmeten en leggen doen we met eigen vakmensen.

Vloeren Bij TMC Wonen
Adviseur trapbekleding

Elly

Maak van jouw trap een echte eye-catcher

Kom naar TMC Wonen voor jouw nieuwe trapbekleding

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 7005 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Zeer klantvriendelijk en kundig !
al 26 jaar zijn wij klant bij tmc zowel voor meubels als verf behang en aankleding van interieur ik denk dat dit genoegt zegt dat wij altijd terug keren naar de winkels van tmc
We hebben bij TMC een 3D ontwerp laten maken. Vervolgens hebben we vloeren, plinten, gordijnen, eetkamerbank + stoelen en een mooi wandmeubel gekocht. We zijn erg blij met hoe alles bij elkaar past.
Alhoewel het werk door een extern bedrijf is gedaan vond ik de niet gespecificeerde rekening vrij hoog. Overigens was er van tevoren geen prijsafspraak gemaakt. E.e.a. is al wel betaald.