Contact opnemen Klantenservice
Contact opnemen Klantenservice
Geel Vintage Vloerkleed
Rood Vintage Vloerkleed

Een vloerkleed als verbindende factor

Een vloerkleed is een verbindende factor, die een duidelijke functie geeft aan een zithoek, eethoek of werkplek. Door de gehele zithoek op een karpet te zetten vormen losse elementen als de bank, een fauteuil en de salontafel één geheel. Het geeft een samenhangende sfeer en duidt een apart gedeelte van de ruimte aan. Naast deze verbindende factor zorgt een vloerkleed meteen voor sfeer en warmte. Dat echte thuisgevoel, waar de schoenen uit gaan en je er lekker warmpjes bijzit.

Met een vloerkleed verbeter je ook de akoestiek. Vooral bij hoge en grote ruimtes galm het snel. Galmen geeft een gevoel van leegte en brengt een kille sfeer. Dat wil je in huis natuurlijk voorkomen. Door het plaatsen van een vloerkleed verbetert de akoestiek in huis. Het materiaal en de structuur zorgen ervoor dat geluid beter absorbeert en dit verkort de nagalmtijd.

DESSO AirMaster®
DESSO AirMaster® Grijs

In de #Spotlight: DESSO AirMaster®

In deze blog verdient DESSO AirMaster® een plek in de spotlight. Dit materiaal van DESSO – wat als tapijt én vloerkleed op maat geleverd kan worden – draagt bij aan een beter binnenklimaat. Door de speciale garens worden stofdeeltjes vastgehouden tot de volgende stofzuigbeurt. Dit zorgt voor minder opdwarrelend stof. En is het tijd om te stofzuigen? Dan wordt het stof eenvoudig verwijderd voor een optimaal herstel van de filteringfunctie van het tapijt of het vloerkleed. Ideaal voor bewoners met een allergie!

Een vloerkleed op maat van de mooiste merken

Heb je een prachtig tapijt gezien waar je graag een vloerkleed van zou willen? Wij maken het voor je! Zo profiteer je van de kwaliteit van merken als DessoParadeBonaparte en NL Label en heb je een enorme keus.

Vloerkleden zijn te maken in alle soorten, vormen en formaten. Van rechthoekig met strakke lijnen tot organische vormen. Iedere stijl en ieder interieur vraagt om een ander vloerkleed. Onze interieurstylisten adviseren je graag over de juiste vorm, het materiaal en de kleur. We maken de vloerkleden speciaal voor je op maat! Natuurlijk hebben we ook een ruime collectie karpetten in standaard maten. Kom langs in de winkel of maak een afspraak. Bekijk voor meer inspiratie ook de woontrends van 2023!