Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Gordijnen Bergen Op Zoom Petrol Nl Label
Gordijnen op maat in Bergen op Zoom

Wat zijn isolerende gordijnen?

Naast dat gordijnen een decoratieve functie hebben, dragen ze ook bij aan het isoleren van jouw woning. Isolerende gordijnen zijn gordijnen die zijn gemaakt van dikke, isolerende materialen zoals bijvoorbeeld wol of synthetisch schuim. Gevoerde gordijnen werken door de warmte binnen te houden in de winter en de hitte buiten te houden in de zomer. Dit kan leiden tot lagere energiekosten en een comfortabeler binnenklimaat, wel zo voordelig!

Raamdecoratie sfeer

Op maat gemaakte gordijnen voor jou

Wij adviseren je graag bij de keuze van jouw nieuwe isolerende gordijnen

Er zijn verschillende soorten isolerende gordijnen beschikbaar, afhankelijk van je behoeften en stijl. Sommige zijn gemaakt van dikke, isolerende materialen zoals wol, terwijl andere gemaakt zijn van dunnere materialen met een speciale coating die de warmte reflecteert. Dit laatste is handig voor wanneer je voornamelijk de warmte buiten wilt houden op zomerse dagen. Er zijn ook gordijnen met meerdere lagen, waardoor ze nog beter isoleren. In onze winkels in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom vind je de meest uitgebreide collectie gordijnen. Ook voor jouw woonstijl, interieur en woonsmaak hebben wij een stijlvolle optie uit onze gordijnencollectie beschikbaar. Samen met onze adviseur maak je jouw nieuwe gordijnen op maat. Zo zijn jouw isolerende gordijnen hélemaal naar wens.

Gordijnen NL Label Slaapkamer
Gordijnen op ringen

Voordelen van een isolerend gordijn

De voordelen van isolerende gordijnen zijn dat ze gemakkelijk te installeren zijn, betaalbaar en verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren. Zodat je ze kunt aanpassen aan jouw interieur. Bovendien kunnen ze worden gebruikt in combinatie met je bestaande gordijnen, zonder dat je hoeft te klussen of te verbouwen. Geen afmeting of vorm is onmogelijk voor onze vakmensen. Kom langs in één van onze winkels in Goes, Kruiningen of Bergen op Zoom en laat je adviseren over de mogelijkheden en voordelen van een isolerend gordijn, zodat jij dé perfecte gordijnen kunt kopen.

Shop jouw isolerende gordijnen bij TMC Wonen

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6297 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Veel keus, goede voorlichting, vriendelijk en deskundig personeel.
goede voorlichting bij aankoop en buitengewone nette aflevering, die helemaal kompleet was tot en met het meenemen van verpakkingsmaterialen.
keurig , vakkundig en beleefd.
Deskundige vriendelijke medewerkers en vlotte afwerking