Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Binnenzonwering Duette Shades
Donkere Luxaflex Duette Shades

Duette Shades ® van Luxaflex zijn een vorm van raambekleding die gekenmerkt wordt door de dubbele laag stof in een honingraatstructuur. Deze unieke structuur heeft een duurzame en isolerende werking door de stilstaande lucht tussen de twee stoflagen. In de winter zorgt dit voor een energiebesparing doordat de kou buiten en de warmte binnen gehouden wordt. In de zomer daarentegen wordt het zonlicht gereflecteerd, zeker wanneer de stof behandeld wordt met de exclusieve coating.

Daarnaast heeft de dubbele laag stof een geluidswerende en –dempende werking wat zorgt voor een verbeterde akoestiek binnenshuis. Ook zijn er geen gaatjes in de stof zichtbaar doordat de koorden verwerkt zijn tussen de twee lagen stof, dit in tegenstelling tot de Plissé Shades. Met een Duette of Honeycomb Shade heb je dus de perfecte controle over de warmte- en lichtregeling in huis.

Ontdek ook de nieuwste collectie van Duette Shades die bekend staat om het duurzamere productieproces, meer kleurenmogelijkheden biedt en nog meer maatwerk mogelijkheden biedt. Ontdek de collectie: I love Duette Shades.

Ontdek meer over Luxaflex

Ontdek de collectie Luxaflex Duette Shades in onze winkels