Contact opnemen Klantenservice
Contact opnemen Klantenservice
Afval Scheiden

Wij scheiden afval

Onze vakmannen zijn dagelijks op pad om woondromen te realiseren bij onze klanten. Bij de levering komt verpakkingsmateriaal vrij. Onze bezorgers en monteurs nemen dit afval mee en zorgen ervoor dat alles gescheiden wordt. Wanneer de vakmannen terug komen bij het logistiek centrum, wordt het afval dus gescheiden gelost. Dit afval wordt in grote hoeveelheden verzameld en gerecycled. Op deze manier worden er geen onnodige verpakkingsmaterialen verspeeld en doen wij er alles aan om jouw bestelling schadevrij te leveren.

Marmoleum Duurzame vloer

Kies duurzaam

Een duurzaam, passend cadeau bij jouw aankoop

Een marmoleum vloer kopen is een duurzame keuze. De grondstoffen van deze vloer zijn namelijk puur natuur. Bij zo’n mooie, duurzame vloer hoort natuurlijk een bijpassend cadeau. Wanneer je bij TMC Wonen een marmoleum vloer koopt, planten wij twee bomen wanneer de vloer door onze vakmannen wordt gelegd. Ook ontvang je een certificaat ter bevestiging dat wij twee bomen hebben geplant.

Wat doet TMC nog meer aan duurzaamheid?

  • Onze hoofdkussens zijn gevuld met natuurlijke materialen zoals dons, wol of kapok
  • Marmoleum vloeren worden gerecycled
  • Geretourneerde matrassen worden hergebruikt
  • Dankzij maar liefst 440 zonnepanelen wekken we energie op
  • Gordijnen van De Ploeg worden gemaakt van gerecyled plastic
  • Vloerkleden van Limited edition worden gemaakt van zeewier
  • We hebben veel lokale leveranciers om onze ecologische voetafdruk klein te houden
  • We leveren producten van hoge kwaliteit die lang mee gaan
Ducky Dons

Recycle punt Ducky Dons

Lever jouw oude kussens en dekbedden in bij TMC Wonen. De kussens en dekbedden die dons of veren bevatten worden ingeleverd bij Ducky Dons. Dit is een verzamelpunt waar de materialen gerecycled worden. De dons en de veren worden gebruikt voor het produceren van nieuwe kussens en dekbedden. Het overige materiaal krijgt ook een tweede leven. Hier worden poetsdoeken of organische meststoffen van gemaakt.

Duurzame Marmoleum Vloeren

Mooi & Duurzaam

Wij zijn fan van Marmoleum

De laatste jaren wint de Marmoleum vloer aan populariteit. Dit komt omdat de vloer zeer milieu vriendelijk is. De vloer bestaat voor 97% uit natuurlijke grondstoffen. Daar komt bij dat 72% van de grondstoffen herwinbaar is en 43% is recyclebaar. Bij het leggen van de vloer wordt marmoleum wat afgesneden is geretourneerd naar de leverancier. Hier wordt het hergebruikt.

Kom langs bij TMC Wonen

Klanten beoordelen ons met een 8.5

Op basis van 5188 beoordelingen
Een van uw medewerkers heeft mij gebeld omtrent onze aanschaf en levering van twee stoelen en een poef t.w.v. 2400€. In uw winkel stond er een felle lamp op de stoelen en deze leken meer geel dan bruin. Nu we ze in huis hebben passen ze van geen enkele kant in ons interieur, zijn veel te bruin.Eigenlijk vind ik het een miskoop. Ik weet dat het onze eigen fout is. Uw medewerker gaat dit nog overleggen of er iets aan te doen valt. Ook de pootjes krassen erg op ons parket, ze zou viltjes opsturen. De bezorgers treft geen blaam, daar we besmet waren met Corona, moesten ze snel weg. We wachten af……..
Helemaal top.
Goed overleg, en een prima samenwerking. Klantgericht.
Nadat onze parket vloer met white was behandeld gaf dit niet het gewenste resultaat. Na telefoontje kwam er gelijk iemand van TMC kijken en erkende dat het niet goed was waarop gelijk actie werd ondernomen en vloer in primer werd gezet en hierna keurig werd voorzien van mooie white was laag grote pluim en nogmaals dank. Fam Kort Binnenhof 14 Kloetinge.