Contact opnemen Klantenservice
Contact opnemen Klantenservice
Afval Scheiden

Wij scheiden afval

Onze vakmensen zijn dagelijks op pad om woondromen te realiseren bij onze klanten. Bij de levering komt verpakkingsmateriaal vrij. Onze bezorgers en monteurs nemen dit afval mee en zorgen ervoor dat alles gescheiden wordt. Wanneer de vakmensen terug komen bij het logistiek centrum, wordt het afval dus gescheiden gelost. Dit afval wordt in grote hoeveelheden verzameld en gerecycled. Op deze manier worden er geen onnodige verpakkingsmaterialen verspeeld en doen wij er alles aan om jouw bestelling schadevrij te leveren.

Marmoleum Duurzame vloer

Kies duurzaam

Een duurzaam, passend cadeau bij jouw aankoop

Een marmoleum vloer kopen is een duurzame keuze. De grondstoffen van deze vloer zijn namelijk puur natuur. Bij zo’n mooie, duurzame vloer hoort natuurlijk een bijpassend cadeau. Wanneer je bij TMC Wonen een marmoleum vloer koopt, planten wij twee bomen wanneer de vloer door onze vakmensen wordt gelegd. Ook ontvang je een certificaat ter bevestiging dat wij twee bomen hebben geplant.

Wat doet TMC nog meer aan duurzaamheid?

  • Onze hoofdkussens zijn gevuld met natuurlijke materialen zoals dons, wol of kapok
  • Marmoleum vloeren worden gerecycled
  • Geretourneerde matrassen worden hergebruikt
  • Dankzij maar liefst 440 zonnepanelen wekken we energie op
  • Gordijnen van De Ploeg worden gemaakt van gerecyled plastic
  • Vloerkleden van Limited edition worden gemaakt van zeewier
  • We hebben veel lokale leveranciers om onze ecologische voetafdruk klein te houden
  • We leveren producten van hoge kwaliteit die lang mee gaan
Ducky Dons

Recycle punt Ducky Dons

Lever jouw oude kussens en dekbedden in bij TMC Wonen. De kussens en dekbedden die dons of veren bevatten worden ingeleverd bij Ducky Dons. Dit is een verzamelpunt waar de materialen gerecycled worden. De dons en de veren worden gebruikt voor het produceren van nieuwe kussens en dekbedden. Het overige materiaal krijgt ook een tweede leven. Hier worden poetsdoeken of organische meststoffen van gemaakt.

Duurzame Marmoleum Vloeren

Mooi & Duurzaam

Wij zijn fan van Marmoleum

De laatste jaren wint de Marmoleum vloer aan populariteit. Dit komt omdat de vloer zeer milieu vriendelijk is. De vloer bestaat voor 97% uit natuurlijke grondstoffen. Daar komt bij dat 72% van de grondstoffen herwinbaar is en 43% is recyclebaar. Bij het leggen van de vloer wordt marmoleum wat afgesneden is geretourneerd naar de leverancier. Hier wordt het hergebruikt.

Kom langs bij TMC Wonen

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6794 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Die zijn goed ,van het gesprek in de winkel tot het leveren van de meubels en alles in elkaar zetten meubels , en op de plek zetten. Zelfs het opruimen van alle verpakkings materialen. Ik heb alles als zeer fijn geschouwd. Met vriendelijke groet Sylvia Rouw.
Alles volgens afspraak
Bij het afhalen was geen succes. Als ik thuis kwam was er een gordijn te weinig. Gebeld en konden niets vinden. Later belden zij terug en in het magazijn lag er nog een. Later opgehaald en zij begrepen het niet. Zelf gaan kijken en hij hangde gewoon op het rek. Hebben wij nog nooit meegemaakt bij tmc kruiningen.
Denken mee. Hulpvaardig. Klantvriendelijk.