Verfwinkel Goes | TMC Wonen

Verfspecialist in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

TMC Wonen is de erkende interieurspecialist op het gebied van verf in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom


Meer over verf

Onze verfwinkel in Goes en Bergen op Zoom heeft een uitgebreid aanbod en dus verf voor iedere situatie. Laat ons weten wat jouw plannen zijn en wij helpen je bij het vinden van de juiste verf. Daarnaast zorgen we dat de gewenste kleur voor jou wordt gemengd.

MAAK AFSPRAAK

Verfwinkel in Goes en Bergen op Zoom met diverse merken

Heb je al veel ervaring met het verven van bijvoorbeeld je woonkamer of raamkozijnen? Dan heb je vast een voorkeur voor een bepaald merk. Bij de verfwinkel in Goes en Bergen op Zoom kies je uit diverse merken. De merken die we onder andere in ons assortiment hebben zijn:

· Sigma

· Sikkens

· Histor One

Histor One is verkrijgbaar op water- of terpentinebasis. Wil je liever de lucht filteren in je huis door middel van verf? Kies dan voor Sigma Air Pure! Daarnaast hebben we een uitgebreid assortiment Sikkens verf die te koop is in onze verfwinkel in Goes of Bergen op Zoom.

Welke verf heb je nodig voor jouw klus?

Ben je van plan om de slaapkamer van je kind een nieuw kleurtje te geven? Of wil je de houten tafel die je bij de kringloop op de kop hebt getikt, een andere kleur verven? In beide situaties kun je terecht bij onze verfwinkel in Goes of Bergen op Zoom. Vraag ons om advies, zodat wij de juiste verf én kleur vinden voor jouw klus.

Vragen over het gebruik van verf? Neem contact op

Wil je meer weten over het gebruik van verf of wil je advies over welke verf je het best past bij jouw klus? Neem dan contact met ons op. Voor onze vestiging in Goes zijn we te bereiken op (0113) 22 41 02. Wil je liever de medewerkers spreken van TMC Bergen op Zoom? Bel dan naar (0164) 27 44 77

zonwering zeeland | pvc tegelvloer | pvc klikvloer

MEER OVER VERF
  • Arjen

    Adviseur

    Vestiging: TMC Goes

    Aantal jaren in dienst: 1

    Bij Arjen kan je terecht voor je wand vragen. Wil je meer weten over verftechnieken of ben je opzoek naar nieuw behang? Arjen helpt je graag. Bezoek jij binnenkort één van onze verf workshops? Grote kans dat Arjen je dan op weg helpt.