Bezoek onze winkels
Bezoek onze winkels
Matrassen kopen Zeeland
Matrassen traagschuim

Laat je adviseren

Ben je op zoek naar een nieuw matras? Bijvoorbeeld omdat je iedere nacht een paar keer wakker wordt omdat je niet lekker ligt of iedere morgen stijf uit bed komt? Of is het matras gewoon versleten? In onze beide winkels in Goes vind je een slaapafdeling met een breed assortiment aan matrassen in verschillende kwaliteiten, materialen, prijsklassen en met de mogelijkheid deze te personaliseren naar jouw persoonlijke voorkeuren. Onze adviseurs loodsen je graag door de vele mogelijkheden heen, zodat jij een matras krijgt wat past bij jouw persoonlijke slaapvoorkeuren.

Voor- en nadelen

  • Elke maat leverbaar
  • Zelf samen te stellen
  • Aan te passen aan jouw persoonlijke voorkeuren
  • Veel keus
  • Heeft onderhoud nodig
Matrassen boxspring
Topmatrassen

Laat je adviseren

Ontdek de waarde van een goed matras

Wist je dat je gemiddeld een derde van je leven doorbrengt in bed? Een goede reden dus om een goed matras te hebben. Dit kan namelijk het verschil betekenen tussen uitgerust en energiek wakker worden of stijf, met pijn in je rug en moe wakker worden. Ben je van plan om een nieuw matras aan te schaffen? Laat je vooraf dan goed adviseren door onze slaapspecialisten of maak gebruik van ons SlaapID meetsysteem. Hierdoor krijg jij een matras wat past bij jouw lichaam en jouw slaapvoorkeuren.

Matrassen topper
Slaapgedrag meten met SlaapID

Meet gratis jouw slaapgewoontes en ontdek wat bij je past

Onze adviseurs hebben veel kennis over goed slapen en matrassen, maar om de juiste keuze voor een matras te kunnen maken is het belangrijk om te weten wat jouw persoonlijke slaapvoorkeuren zijn. Hiervoor maken wij gebruik van onze Slaap-ID meting waarmee we jouw slaaphouding, slaapbeweging, slaapklimaat en slaapritme kunnen meten. Deze gegevens worden geanalyseerd en gebruikt om een op jouw toegepast slaapadvies te geven. Zo combineren we wetenschappelijke kennis, meetresultaten en onze vakkennis om jou het beste advies te kunnen geven voor jouw nieuwe matras!

Topper matrassen
Adviseur ledikanten

Johan

Geef je lichaam de ondersteuning en rust die het nodig heeft en verdient

Kom naar TMC Wonen voor jouw nieuwe matras

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 7005 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Ziet er mooi strak en vlak uit en voldoet aan onze verwachtingen. Wouter en Willem aardige mannen en kundig. Alles was ook netjes opgeruimd. Jammer dat onze voordeur mat niet was besteld, maar wordt opgelost. Heb ook aanbevelingen gedaan bij diverse buren.
Voor het in elkaar zetten van de stoelen moest je betalen. Dit hoort bij de service
Alles naar belofte goed geregeld
Winkel was onbekend voor ons, maar wij zijn heel goed geholpen met onze keuze van aanschaf nieuwe bank, de service en vriendelijkheid is top. SUPER. Heel goede communicatie voor levering bank. Wij gaan zeker in de toekomst nog langst voor andere aanschaf meubelen. Bedankt voor de goede service, doe zo verder.