Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Trapbekleding Bergen Op Zoom Tapijt
Wabi Sabi Trapbekleding

Kom langs voor advies bij jouw traprenovatie in Bergen op Zoom

Je trap renoveren kost meestal veel werk. Als je een trap helemaal wil schilderen loop je vaak tegen lijmresten of overblijfselen van vorige trapbekledingen aan. Daarnaast kost het schuren van je traptreden ook veel tijd. Heb je wel is gedacht aan andere vormen van traprenovatie? TMC Wonen biedt je veel keuze hierin. Denk bijvoorbeeld aan laminaat, PVC, vinyl of zelfs echt hout. Wil je warme voeten? kies dan voor een zacht, geluiddempend tapijten vloer.

Raak geïnspireerd

Welke trapbekleding past het beste bij jou? Bezoek onze woonwinkel in Bergen op Zoom en ontdek de vele mogelijk heden om jouw trap te bekleden. Je wordt geadviseerd door onze deskundige adviseurs.

Voor- en nadelen

  • Voelt zacht en warm aan
  • Dempt het geluid
  • Camoufleert de beschadigingen of oude treden
  • Veel verschillende dessins en materialen
  • Goed te combineren met et interieur
  • Niet makkelijk zelf te leggen
  • Arbeidsintensief
Country Oak PVC Vloer

Wat kies jij?

Mogelijkheden voor trapbekleding

De mogelijkheden om een trap te bekleden zijn erg groot. Wil je warme voeten en een geluiddempende vloer? Kies dan voor tapijt. Wil je juist een trap die slijtvast en duurzaam is? kies dan voor overzettreden van laminaat of hout. Heb je misschien last van kinderen die met moddervoeten naar boven rennen? Dan kan je het beste gaan voor vinyl of PVC. Deze zijn gemakkelijk schoon te houden. Wil je meer advies over traprenovatie of wil je het laten uitvoeren? Bij TMC Wonen kan het.

Chique Tapijt Trapbekleding
Adviseur trapbekleding

Elly

Naar boven gaan was nog nooit zo leuk met een trapbekleding van TMC Wonen

Kom naar TMC Wonen voor jouw nieuwe trapbekleding

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6434 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Goed geadviseerd en de afspraken van TMC Wonen worden keurig gemaakt en ook na gekomen. Kan deze winkel zeker aanbevelen.
Levering en montage was prima! Bij de aankoop kwam er ineens een bedrag bij wat ze "milieuheffing" noemden. Dikke onzin natuurlijk, het is gewoon een verkapte manier om de prijs te verhogen zonder dit vooraf te hoeven noemen. De vrouw achter de balie had ook geen enkel idee waar de kosten precies voor waren.
We moesten wel even geduld hebben
Zoals vorige keren ook goed geholpen en mooi resultaat