Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Voordelen Vinyl

Een vloer met een lange levensduur en weinig onderhoud

Verhuizen, wat nu? De keuze voor jouw nieuwe vloer is bepalend voor je interieur. Hoe kies je een vloer die past bij je woonstijl en -situatie? Met vinyl kies je voor een vloer met lange levensduur en weinig onderhoud. Een praktische vloer die goed voelt, goed klinkt én goed oogt. Lees meer over de vinylvloeren van Novilon en NL Label.

Een mooie vloer is de basis voor elke ruimte. Naast mooi en uitnodigend, is het fijn dat deze ook makkelijk in onderhoud is en comfortabel. Vinyl vloeren zijn daarmee ideaal. Het grootste verschil met echt hout of beton: de eenvoud in onderhoud.

Onderhoud Vinyl

Onderhoud vinyl

Het onderhoud van een vinylvloer van NL Label en Novilon is verrassend simpel. Vuil heeft nauwelijks vat op de vloer en schoenzoolstrepen zijn eenvoudig te verwijderen. Stofwissen of stofzuigen is vaak al voldoende. Verder is de vloer goed bestand tegen water, wijn of andere vloeistoffen.

Vinyl Vloer Houtlook

Vinyl met houtlook

Houtlook vloeren blijven populair en passen in alle interieurs. Vinyl met houtlook bieden de voordelen van hout zonder de nadelen. Zo worden er geen bomen voor gekapt en zijn de vloeren antistatisch, geluiddempend en makkelijk in onderhoud. Fijn voor jou, maar ook voor je onderburen. Daarnaast combineert de vloer goed met vloerverwarming.

Brede of smalle planken, naturel, whitewash of warm kastanje. Het kan allemaal. De collectie past net zo goed in de hectiek van een druk gezinsleven als in een modern appartement. En deze collecties zijn ook beschikbaar in moderne visgraat, Hongaarse punt of smalle planken. Helemaal van nu en dit motief past in ieder interieur.

Industrieel Beton Vinyl

Industrieel beton

Houd jij ook zo van de populaire, industriële stijl? Kies dan voor een betonlook uit de collectie van NL Label of Novilon Viva Beton. Strak, modern en toch warm en gezellig. Door natuurlijke embossing lijken ze niet alleen levensecht maar voelen ze ook zo. Binnen de collecties van NL Label en Novilon vind je verrassende steentinten en mooie, stoere betondessins. Vanwege de lange stroken waarin vinyl wordt gelegd, voorkomen we herhaling in patroon en ogen de vloeren daarmee altijd natuurlijk. Steen, beton of hout dat niet van echt is te onderscheiden!

Verrassend vinyl

Een voordeel van vinyl zijn de verrassende dessinmogelijkheden. Een lichte of donkere plankkleur, recht of Hongaarse punt of een brede of smalle plank? Alles is mogelijk! Naast een hout- of betonlook, kun je voor vinyl ook kiezen voor steen, zoals marmer of trendy terrazzo. Stuk voor stuk bijzondere dessins die passen bij het moderne leven.

Vinyl Van Novilon

Vernieuwde Novilon collectie

De collecties van Novilon Viva Beton (voorheen Viva Steen), Novilon Viva Hout en Novilon Bella zijn vernieuwd! De collecties zijn uitgebreid met nieuwe designs. Daarnaast zijn er ook praktische vernieuwingen, zoals een verhoogde akoestische dB-classificatie van 16dB naar 17dB. Wil je meer informatie over de praktische voordelen van vinyl? Vraag ernaar in onze winkel!

Ontdek onze uitgebreide collectie vloeren in onze winkels