Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Country Oak PVC Vloer

Traprenovatie met PVC

Door een groot assortiment van PVC met vele stijlen zit er altijd wel wat bij wat past bij de inrichting van je huis. Je kan kiezen voor een moderne, klassieke, landelijke of juist een industriële look. Met onze adviseurs in de winkel kijken we graag naar welke PVC trapbekleding bij jou past.

Daarnaast zijn onze vakmannen bereid om jouw PVC trapbekleding vakkundig te leggen. Kom snel langs in één van onze winkels of maak een afspraak. Onze verkopers maken een offerte voor je op.

Raak geïnspireerd

Wil jij je trap een PVC trapbekleding of een ander soort trapbekleding? Bezoek dan onze woonwinkels in Goes, Kruiningen en Bergen op zoom en ontdek ons uitgebreide assortiment trapbekleding. Laat je adviseren door onze deskundige adviseurs over welke trapbekleding het beste bij jouw wensen aansluit. Zien we je snel terug in één van onze winkels?

PVC Vloer in de Woonkamer
Door de vele stijlen is er altijd een pvc trapbekleding wat past bij jouw interieur
PVC Traprenovatie Hal
PVC Traprenovatie Licht Hout
PVC Traprenovatie Eindresultaat
PVC Traprenovatie Chique

Voor- en nadelen

  • Duurzaam materiaal
  • Stoot- en krasvrij
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Vele kleuren en stijlen mogelijk
  • Kan koud en glad zijn
  • Lastig om zelf te leggen
PVC Vloeren

Waarom een trap renoveren met PVC?

PVC is uit meerdere lagen opgebouwd en dat maakt het een sterk materiaal voor op je trap. De onderste laag is de basis en zorgt voor stevigheid. Daarbovenop komt een laag die zorgt dat je vloer niet uitzet of krimpt, bijvoorbeeld als het nat wordt, gevolgd door een laag met je gekozen design erop geprint of geperst.  Als laatste komt er nog een toplaag die mat en doorzichtig is. Deze laag beschermt tegen slijtage en beschadigingen.  Een ideaal materiaal dus voor een langdurig behoud van je trap.

Onderhoudsvriendelijke PVC Vloer
Adviseur Traprenovatie

Elly

pvc als een sterk en onderhoudsvriendelijk product is ideaal voor je trap

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6434 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
klantvriendelijk, ruime keuze, prima service
Goede montage , alleen de communicatie verliep minder soepel als verwacht. De afspraak kwam na ons telefoon tot stand. Verder geen opmerkingen
Onlangs ben ik verhuisd van de ene huurwoning naar de andere. De nieuwe huurwoning werd kaal opgeleverd. Op basis van goede ervaringen in het verleden ben ik voor de vloerbedekking weer naar TMC gegaan, waar ik prima werd geholpen. Vervolgens is er gezorgd dat de vloerbedekking tijdig en vakkundig werd gelegd. Kortom, opnieuw weer een zeer tevreden klant!
goed , keurig , netjes gewerkt