Bezoek onze winkels
Bezoek onze winkels
PVC vloer voor in de woonkamer

Traprenovatie met PVC

Door een groot assortiment van PVC met vele stijlen zit er altijd wel wat bij wat past bij de inrichting van je huis. Je kan kiezen voor een moderne, klassieke, landelijke of juist een industriële look. Met onze adviseurs in de winkel kijken we graag naar welke PVC trapbekleding bij jou past.

Daarnaast zijn onze vakmannen bereid om jouw PVC trapbekleding vakkundig te leggen. Kom snel langs in één van onze winkels of maak een afspraak. Onze verkopers maken een offerte voor je op.

Raak geïnspireerd

Wil jij je trap een PVC trapbekleding of een ander soort trapbekleding? Bezoek dan onze woonwinkels in Goes, Kruiningen en Bergen op zoom en ontdek ons uitgebreide assortiment trapbekleding. Laat je adviseren door onze deskundige adviseurs over welke trapbekleding het beste bij jouw wensen aansluit. Zien we je snel terug in één van onze winkels?

PVC Trapbekleding Van Bezt
Door de vele stijlen is er altijd een pvc trapbekleding wat past bij jouw interieur
PVC Trapbekleding Bij TMC Wonen
PVC Traprenovatie Licht Hout
PVC Traprenovatie Eindresultaat
PVC Traprenovatie Chique

Voor- en nadelen

  • Duurzaam materiaal
  • Stoot- en krasvrij
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Vele kleuren en stijlen mogelijk
  • Kan koud en glad zijn
  • Lastig om zelf te leggen
PVC Vloer in de woonkamer

Waarom een trap renoveren met PVC?

PVC is uit meerdere lagen opgebouwd en dat maakt het een sterk materiaal voor op je trap. De onderste laag is de basis en zorgt voor stevigheid. Daarbovenop komt een laag die zorgt dat je vloer niet uitzet of krimpt, bijvoorbeeld als het nat wordt, gevolgd door een laag met je gekozen design erop geprint of geperst.  Als laatste komt er nog een toplaag die mat en doorzichtig is. Deze laag beschermt tegen slijtage en beschadigingen.  Een ideaal materiaal dus voor een langdurig behoud van je trap.

Onderhoudsvriendelijke PVC Vloer
Adviseur Traprenovatie

Elly

pvc als een sterk en onderhoudsvriendelijk product is ideaal voor je trap

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 7005 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Ik ben heel blij met mijn prachtige kleed. Het is echt een bllikvanger in mijnnkamer!
Goed en deskundig personeel.
Mooie kast gekocht voor de slaapkamer. Bezorgd en in elkaar laten zetten. Wat duurder dan waar ik normaal mijn spullen koop maar kwalitatief beter. Personeel vriendelijk en behulpzaam. Zeer tevreden
in de winkel heel netjes geholpen en een goed advies gekregen