De betere Slaap Merken | TMC Wonen

h2>Voor de betere Slaap Merken ga je naar TMC Wonen in Goes

Kom langs bij TMC Goes en laat je verrassen door de mogelijkheden en de vele showroommodellen

Over de betere Slaap Merken

Wat als je niet goed slaapt? Goed slapen is ontzettend belangrijk. Daar komen we vaak pas achter als we niet (meer) goed slapen. Hoe we overdag presteren is voor een groot gedeelte afhankelijk van onze nachtrust. Als we geen goede nachtrust hebben gaan onze prestatie sterk achteruit. Daarom doen wij er alles aan om een goede nachtrust te bevorderen.

Bij TMC Goes gaan we daar heel ver in. We zijn gespecialiseerd in het ombuigen van een slechte nachtrust naar een goede, gezonde nachtrust. Dit doen we door te analyseren hoe je nachtrust nu is. Op basis van deze gegevens gaan we kijken hoe we de nachtrust positief kunnen gaan bevorderen. Een belangrijk hulpmiddel hierbij is het SlaapID.

In TMC WoonWenz presenteren we een voordelige budget lijn boxsprings van het merk Caresse. Deze boxsprings zijn in diverse afmetingen, stoffen en modellen te verkrijgen. De meeste modellen kunnen ook in een elektrische variant geleverd worden.

Slaapmerken bij TMC Wonen: Beddenspecialist, Caresse, Tempur, Swissflex, Silvana, Kupures, Vandyck en Avek.

MAAK AFSPRAAK
  • Johan Butijn

    Adviseur

    Vestiging: TMC Goes

    Aantal jaren in dienst: 20

    Johan is een gedreven adviseur die er alles aan doet om onze klanten goed te laten slapen. Dankzij zijn productkennis en zijn luisterend oor slapen onze klanten (weer) goed. Het SlaapID meetsysteem helpt hier bij.